Senest opdateret 27. juli
9. udgave fra 2010 på forlaget DR
Oplag: 1
ISBN: 9788776804725
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1215 gram
Indbundet, 176 sider, Arkivkode: UH-1929 I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...
Senest opdateret 27. juli
1. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 4
ISBN: 87-11-41293-0
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1210 gram
Indbundet, 183 sider, Arkivkode: UH-1932 Spise med Price 2 er opskrifter fra 2. udsendelsesrække af de populære madprogrammer, der blev vist på DR 2 i efteråret 2009. Indeholder følgende temaer: den slanke linje, sulten i provence, van helsings natmad, ka´de li´østers, la dolce vita, tihvertifald kylling, some like et hot, kære lille mormor, to lys på et bord og brunt og brændt.
Senest opdateret 27. juli
9. udgave fra 2010 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 87-7680-472-5
Kategori: Kogebøger
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1215 gram
Indbundet, 176 sider, Arkivkode: UH-1930 I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James´ bedste opskrifter fra DR2-programmet ´Spise med Price´, hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af ´Spise med Price´-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama ´in front of a live studio audience´. Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...
Senest opdateret 22. juli
fra 2011 på forlaget Dr
ISBN: 9,79E+12
pris: 110 kr – stand: ★★★
Sideantal: 223
Indbinding: Illustreret kartonbind
Stand: Som ny
Ill. i farver - Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser - Indhold: Den heldige kartoffel ; Nordisk mad grand prix ; Grise med. Ill. i farver - Brødrene Adam og James Price tilbereder retter fra både den klassiske og moderne kogekunst, garneret med anekdoter fra rejser til udenlandske kulinariske oplevelser - Indhold: Den heldige kartoffel ; Nordisk mad grand prix ; Grise med
Senest opdateret 29. juni
fra 2012 på forlaget People's Press
ISBN: 9788771083668
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 247
Indbinding: Kartonbind med smudsomslag
MED DEDIKATION FRA SØREN RYGE. Københavnerdrengen fra kunstnerhjemmet James Price (f. 1959) og bondedrengen Søren Ryge Petersen (f. 1945) fra Sønderjylland fortæller om måltider i deres liv, hvor og med hvem spiste de? De er vokset op næsten samtidigt, men madmæssigt var der en verden til forskel. Erindringerne er krydret med opskrifter
Senest opdateret 29. juni
fra 2010 på forlaget Dr
ISBN: 9788776804725
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 176
Indbinding: Illustreret kartonbind. Kvadratformat
Illustreret i farver
Senest opdateret 29. juni
fra 2016 på forlaget Lindhardt og Ringhof
ISBN: 9788711489956
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr
Sideantal: 201
Indbinding: Kartonbind
En traditionelt opdelt kogebog, hvor der blot tages hensyn til en sund sammensætning af gode råvarer uden at gå på kompromis med velsmagen og kvaliteten