Senest opdateret 23. august
1. udgave fra 2007 på forlaget Nyt Teknisk
Oplag: 1.
ISBN: 978-87-571-2618-1
pris: 310 kr – stand: ★★★★
Vægt: 1540 gram
Nogle overstregninger, ellers rigtig fin stand. Nypris Kr.680,- Bogens primære formål er at sætte læseren i stand til at kunne kvalitetsvurdere fødevarer og at gøre sig tanker om, hvad fødevarekvalitet er og hvilke parametre, der er væsentlige for at kunne kvalitetsvurdere fødevarer. De forskellige fødevaregrupper kød, fisk, mejeriprodukter etc. gennemgås ud fra en funktionel, ernæringsmæssig, sensorisk, hygiejnisk og holdbarhedsmæssig synsvinkel, både som råvarer og som forarbejdede produkter. Fødevarer og kvalitet – råvarer og forarbejdning er grundbogen for professionsbachelor i ernæring og sundhed samt ernæringsteknologer og fødevareteknologer og kan desuden anvendes som lærebog i efteruddannelsesforløb, f.eks. for laboranter, akademigastronomer og på diplomuddannelserne. Fødevarebranchen vil desuden have stor glæde af bogen – også som opslagsværk.