Senest opdateret 26. marts
fra 2001 på forlaget Atelier
Kategori: Øvrige
pris: 75 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Originaltitel: The world encyclopedia of coffee - oversat af Sigga Graunbøl - ill. i farver - Indhold: Kaffens historie , Kaffe rundt omkring i verden , Kunsten at drikke kaffe , Opskrifterne (Flødedesserter og varme buddinger , Souffléer og marengs
Senest opdateret 14. april
fra 2001 på forlaget Atelier
ISBN: 8778573599
pris: 120 kr – stand: ★★★
Sideantal: 256
Indbinding: Illustreret hardback
Stand: Meget velholdt
Oversat af Sigga Graunbøl - ill. i farver - Indhold: Kaffens historie ; Kaffe rundt omkring i verden ; Kunsten at drikke kaffe ; Opskrifterne (Flødedesserter og varme buddinger ; Souffléer og marengs ; Frugtdesserter ; Isdesserter ; Kage- og tærteops. Oversat af Sigga Graunbøl - ill. i farver - Indhold: Kaffens historie ; Kaffe rundt omkring i verden ; Kunsten at drikke kaffe ; Opskrifterne (Flødedesserter og varme buddinger ; Souffléer og marengs ; Frugtdesserter ; Isdesserter ; Kage- og tærteops
Senest opdateret 26. april
fra 2001 på forlaget Atelier
Kategori: Øvrige
pris: 160 kr
Sideantal: 256
Indbinding: IB
Ubetydelige lager-/brugsspor.
Senest opdateret 26. april
fra 2001 på forlaget Atelier
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 256
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback med smudsomslag ( stort format) Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar.
Senest opdateret 15. april
fra 2001 på forlaget Atelier
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 256
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback. (stort format) Tilstand: Pænt eksemplar. Originaltitel: The world encyclopedia of coffee - oversat af Sigga Graunbøl - ill. i farver - Indhold: Kaffens historie ; Kaffe rundt omkring i verden ; Kunsten at drikke kaf
Senest opdateret 14. marts
fra 2001 på forlaget Atelier
ISBN: 9,78878E+12
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 256
Indbinding: Kartonbind. Stort format
Originaltitel: The world encyclopedia of coffee - oversat af Sigga Graunbøl - ill. i farver - Indhold: Kaffens historie ; Kaffe rundt omkring i verden ; Kunsten at drikke kaffe ; Opskrifterne (Flødedesserter og varme buddinger ; Souffléer og marengs ; Frugtdesserter ; Isdesserter ; Kage- og tærteopskrifter ; Tærter ; Slik, kiks og brød)