Klimamålet 2025 bliver ikke nået - - udgivet af bogbasen d. 31-07-2022


Skriver eksperterne og journalisterne skriver spalte op og spalte ned herom. Det vidste alle allerede da Miljøminister Dan Jørgensen under trompetfanfare bekendtgjorde regeringens store miljøplan for 2025, 2030 osv.

Nu er ballonen så sprunget, hvad var forudsigeligt. Imens venter forude et folketingsvalg, hvor regeringens og dens støttepartier formentlig må se i øjnene at der kommer et flertal imod deres politik.

Bom bom – næste valg skifter så regeringen farve tænkeligt farve igen. Så kan den nye miljøminister henvise til, at den forrige regeringen der har været, ikke har fulgt op på planerne, er skyld i, at miljøplanen ikke er blevet gennemført. Keine Hexerie, det er ikke altid nogen andres skyld.

Sådan kan det ikke blive ved. Nogen må alvorligt tage ansvar – altså dig og mig.

Derfor er det tid, at vi beslutter os til at gøre noget for vores eget personlige CO2 udslip. Hvordan kan jeg bekæmpe det?

Svaret er måske mere snublende enkelt end de fleste tror. Plant træer. Lad os gøre det i fællesskab i – sammen i Grønt Ejendoms Pensions ApS. Til gavn for vores klode, vores børn og børnebørn og vores økonomi.

Som tingene ser ud, kan vi ikke lade regering efter regering lave luftkasteller. Vi må simpelthen på real fornuftigt vis, gøre det som er nødvendigt for vores kommende generationer. Vi overlever nok. Men hvad med vores børnebørn, oldebørn?

Redaktion

Har du et indlæg eller kommentar, send det til Support@bogbasen.dkRetur til blog oversigten her
betalings kort