Der er gået politik i Coronapandemien - - udgivet af bogbasen d. 24-03-2021
alt imens smittetallet stiger, flere indlægges på vores hospitaler, skændes og overbyder politikkerne på Christiansborg hinanden med åbning af samfundet. 

Vel er det forfærdeligt for de små erhvervsdrivende, der er klemte, men så må støtten sættes op og gøres mere smidig. 

For hvad sker der uden for andegården Danmark? 

I Tyskland lukkes med igen på grund af stigende smittetal.

For ikke længe siden blev Danmark tvangslukket på mindre smittetal end dem vi ser i dag, og dengang med en Covid-19, der ikke var så smitsom, som den der på nuværende tidspunkt hærger landet under henvisning til folkesundheden. 

Smittetallet var i går 1.1. Altså 10 smittede smitter 11. Det går altså den vej hønsene skraber. Og alt imens skændes politikerne uden om realiteterne, om at åbne Danmark mere op. 

Det er lige før man må spørge med John Mogensens ord ”Hvad tænker de på der inde på Christiansborg, hvis de altså tænker”! 

Politikerne håber alt for meget på vaccinationerne og forårs- og sommervejret, som ingen af os i øvrigt kender, skal hjælpe dem gennem krisen, i stedet for at se realiteten i øjnene, men de siger: på med skyklapperne, alt imens den tredje bølge skyller ind over landet og flere og flere bliver smittet, med nye dødsfald til følge. 

Luk Danmark ned indtil der er styr på smittetallene igen. 

Redaktionen. 

Politik sundhed 


Retur til blog oversigten her
betalings kort