Forår - udgivet af bogbasen d. 08-03-2021Foråret har fået fat. Det ses tydeligt på dagslængden, lyset og blomsterne der pibler op af jorden i haven. På fuglenes kvidren, deres mindre indtag af føde for at bruge tiden på at bygge reder til sommerens kuld fugleunger. Kattenes væsen i natten, der betyder, kattemor snart kommer og præsenterer sine nye killinger, lærer dem, her får I mad fra de søde mennesker. På græsset der gror, og snart skal slås igen, på muldvarpenes skud. Alt sammen tegn på foråret er kommet. 
Det river også i en selv, efter at få fat i rive, spade, kost, trillebør og andet havegrej. Forberedelserne er så småt gjort, nødvendige havebøger er indkøbt, fordi nogle af havens planter skal udskiftes, planlægning af nyttehaven så den kan bidrage med nye kartofler med friskplukket persille, salat, ærter m.m. til de kommende grillafteners salater på terrassen. 
Det river i safterne, lad os komme i gang! Så vi atter kan sidde og nyde familien og venner en skøn sommeraften med en øl eller et glas hvid eller rødvin. Se solen langsomt gå ned, nyde de velfortjente frugter af foråret arbejde i haven.
Ih’ hvor kribler og krabler for at komme i gang nok engang, du dejlige forår.


Hus og have - botanikbiologi  - fuglemad og gastronomi 


Retur til blog oversigten her
betalings kort