Vinterferie 2021 om lidt af hvert - udgivet af bogbasen d. 14-02-2021


Vi er midt i februar i vinteren 2021 og i ugen der kommer, er det vinterferie for mange. For første gang i flere år er det rigtig vinter. Her på Fyn med sne i drivevis. Det er en fornøjelse at se børnene boltre sig. Bygge snemænd, fantasien er der – der er set seks snemænd samlet, de var behørigt alle med mundbind. Folkeviddet blomstre blandt voksne og børn. Der ses forældre trække kælken foran deres mindre børn, søskende og venner gøre det samme. Skiene er blevet smurt og der løbes langrend og stås ned af bakker. Så ikke et ondt ord til Kong Vinter, blot han husker, at foråret skal have lov at komme igennem i marts måned om en 14 dages tid. 
I har ikke hørt fra Bogbasen.dk redaktion en tid, ikke på grund manglende lyst, men fordi influenzaen ramte – ikke nogen af de grimme, selv om den var grim nok. Dog har eftervirkningerne været langvarige. Derfor er det dejligt at dagene nu mærkbart bliver forlængere dag for dag, at der er stunder i en lun krog, hvor solen kan varme ens gennemkolde legeme og knogler igennem, som nu igen længes efter sol og sommer. 
Men tiden her i februar har også andre små gratis glæder, fuglefoderbrættet. Hverdag kommer et bredt udsnit af vores fugle og indtager deres daglige måltider hos os. 
Vi fodrer med en fuglefoderblanding og halve æbler på snor. Æblerne på snor er et stort hit og kan varmt anbefales som tillæg til den daglige fodring. 
Der findes dejlige bøger om fugle, bygning af det rette foderbræt og om ”det danske vejr” (Geografi). Det er måske også tid til en god krimi eller romaner, måske skønlitteratur.  
God vinterferie og pas godt på jer selv, hold afstand så vi kan få bugt med Coronaen, så vi igen kan leve normalt sammen. 
Redaktionen.      


Retur til blog oversigten her
betalings kort