Den 5. maj ringede telefonen - udgivet af bogbasen d. 28-06-2020


hos Bogbasen.dk. Det var Jens fra København.

Jeg vil gerne købe Danske flasker – Fra renæssancen til vore dage af Mogens Schlütter, Udgivet på Nyt nordisk forlag Arnold Busch i 1984, men hvordan kan jeg modtage bogen? Postvæsenet har ikke tid at vente til jeg får trykket dem ind i opgangen, jeg er dårligt gående med to krykker. Meget post går retur derfor. Min kone og jeg kan ikke gå ud på grund af Corona, min kone har meget dårlige lunger!

Bogbasen.dk sender med DAO, vi kan ordne det sådan, at de aflevere pakken på adressen, så kan du hente din pakke ved døren. DAO hænger pakken på håndtaget en tidlig morgen, det vil du modtage en SMS om.

Jens: Det går ikke – jeg bor på Vesterbrogade i København.

Det kan jeg godt se Jens. Bogen befinder sig i Aalborg. Jeg kan få den sendt til mig personligt, hvis du kan vente 14 dage med at modtage den, for da skal jeg til København, så vil jeg som service levere bogen til dig.

Jens: Tak meget gerne. Nu har jeg ventet på bogen i 35 år, så det går nok med 14 dage mere. Den er ikke let at finde.

Bogbasen.dk bestilte bogen i Aalborg, men skæbnen brød ind og bogen kom ikke frem. Efter en uge efterlyste Bogbasen.dk pakken med bogen hos DAO. Den var væk!

Sørgeligt! Informerede Jens om de sørgelige kendsgerninger.

Den 6. juni tikkede en SMS ind – du kan afhente din bog hos OK i Otterup. Alt var glemt om Danske Flasker. Hvad var det for en pakke?

Ringede straks til Jens efter åbningen af pakken, der blev kendeligt glad. Vi aftalte, jeg kom forbi den 16. juni om formiddagen.

Jens fik sin bog, og jeg mødte et spændende menneske, som jeg godt kunne have brugt mere samtaletid med. Jens viste rundt i sit hjem og viste dejlige teatertegninger af Hans Bendix med flere. Vidunderlige bøger blev fremvist. Desværre var tiden knap for mig denne dag; i bilen ventede min kone, vi skulle til min fru moders 93 års fødselsdagsfrokost. Retur til blog oversigten her
betalings kort