Regeringen har et problem – - udgivet af bogbasen d. 07-11-2020


Regeringen har et problem –
 
Politik landbrug sygdom/sundhed - Historie: Danmark

Nedslagtningen af et helt erhverv og 17 millioner mink på et tyndt grundlag og fjernelsen af et nettoindtjeningserhverv i milliardklassen til det danske samfund. 
Hvordan tør der fremsættes denne påstand. 
Fordi Regeringen ikke har handlet med rettidig omhu. I dag, dagen efter den totale nedlukning af Nordjylland, kommer det frem af mutationen Cluster 5 ikke er fundet i nogen prøver siden august måned. 
Det kom frem, at der efter korrektion alene er smittet i Nordjylland med 12 patienter. (læs i august måned), der er ikke i de 17% af alle andre positive prøver der siden er taget, fundet Cluster 5 mutationsvirus. Læs: Altså i september, oktober. 
Det oplyses i dag, at det sandsynligvis skyldes at varianten af Covid virusset er dødt! Alligevel farer regeringen frem og vil slå selv raske mink ned. Det giver tilsyneladende ikke rum til overvejelser om, kun at slå syge mink ned.
Der vil kunne findes forståelse for nødvendigheden af at slå sygdomsramte besætninger ned, som ved Mund- og klovsyge, med en beskyttelseszone på de nævnte ca. 8 km, hvor så raske besætninger må slås ned, sammen med de sygdomsramte besætninger. 
Ikke engang en moderdyrsstamme til fremtidig fremavl af en ny generation på et sikkert sted, vil Regeringen give plads til. 
Det er ikke demokrati, det er diktaturstatsmetoder der udvises. 
Denne fremfærd, når det om kort tid viser sig, at der ingen Cluster 5 er i den totale kontrol af smittede Covid patienter, må mane til alvorlig eftertanke i regeringen.
For hvad vil Regeringen gøre, hvis det viser sig, at f.eks. en Covidvirus pludselig muterer og kan smitte svin, køer. Men mest sandsynligt er det nok, at smitten nok først rammer hønsefugle! Hvad så? 
Skal de så også slås ned? 
Det er det gale vanvid vi er vidne til.
Redaktionen. 


Retur til blog oversigten her
betalings kort