Sortedams antikvariat


Sortedam Antikvariat

Ved Matthias Bjørnlund www.sortedamantikvariat.dk

Sortedam Antikvariat har nu åbnet en vaskeægte butik på Nørrebro. Den ligger i Ahornsgade 24, kælderen th., lige ved hjørnet af Guldbergsgade, tæt på Skt. Hans Torv, Empire Bio, Cafe Rust, den jødiske kirkegård og Nørrebrogade. Vi sælger stadig gode bøger billigt og har et bredt udvalg. I butikken er der også mange bøger der ikke er repræsenteret på hjemmesiden, så kom endelig forbi! Åbningstider: mandag-torsdag 12-18, fredag 12-19, lørdag 12-16.

Vi er tilknyttet www.BogBasen.dk og den internationale www.Abebooks.com, hvor man kan søge i over 100 millioner bøger indenfor alle genrer. På vores egen hjemmeside www.Sortedamantikvariat.dk foregår der løbende opdateringer, og vi er i fuld gang med registreringen af ialt ca. 10.000 bøger fra vores samling. Du er velkommen til at sende os en mail eller kigge forbi hvis du søger en bestemt bog som ikke findes på hjemmesiden.

Bestil & betal

Priser er ekskl. porto, som oftest er 33 - 42 kr. Du kan vælge om du vil betale med bankoverførsel (Nordea reg. nr. 2109 kontonr. 8055638838) eller kontant (kun ved afhentning i butikken). Ønsker du at betale med kreditkort (VISA eller MasterCard) kan du bestille og betale bogen gennem www.Abebooks.com Du kan også betale med PayPal, se www.paypal.com eller skriv til os at du ønsker at bruge PayPal, så sender vi en PayPal-faktura, vores betalingsadresse er bestil@sortedamantikvariat.dk

Forsendelse

Bøger sendes med posten så snart betalingen er gået igennem; leveringstiden er 1-4 dage. De fleste bøger sendes med B-post, så skal du bruge bogen hurtigt, så send os en mail, for ca. 10 kr. ekstra kan du få den hurtigere. Priser er ekskl. porto - normalt bliver portoen kr. 33 - 42 (inkl. 3 kr. for forsendelse). Ved køb af flere bøger sendes de samlet, hvilket sænker de gennemsnitlige portoomkostninger. Der er 14 dages returret for postordrebestillinger, forudsat at bogens stand er uændret. Omkostninger for returnering påhviler køberen.

betalings kort