Senest opdateret 26. marts
1. udgave fra 1992 på forlaget Gyldendal
ISBN: 87-00-10073-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Med dedikation af begge forfattere - 117 sider - Illustreret - som NY.
Senest opdateret 1. maj
1. udgave fra 1992 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Oplag: 1.
ISBN: 8700520144
Kategorier: Historie:Danmark, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Vægt: 420 gram
"Ølkogebogen. Hane i guld & lidt historie" giver en indføring i øllets historie, helt fra de gamle egyptere begyndte at eksperimentere med gæring og frem til den forfinede bryggekunst, vi ser på bryggerierne i dag. Det er en spændende kulturhistorisk beretning om en af de mest afholdte alkoholiske drikke. Bogens anden del rummer en lang række opskrifter med øl som ingrediens udviklet af kokken Rasmus Bo Bojesen. Prøv eksempelvis lam med citron og lagerpilsner, klassikeren øllebrød eller vegetariske, grønne retter med øl. Softback - 116 sider. Smule kantslid og lift bølge på bogen 3 sidste sider. Fin indre stand.
Senest opdateret 14. april
fra 1992 på forlaget Gyldendal
ISBN: 8700100730
pris: 115 kr – stand: ★★★
Sideantal: 116
Indbinding: Hæftet
Stand: Pænt eksemplar
Billedredaktion: Rolf Nielsen - ill. (nogle i farver). Billedredaktion: Rolf Nielsen - ill. (nogle i farver)