Senest opdateret 3. april
fra 2002 på Politikens Forlag
Kategorier: Ernæringsvidenskab, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Skøn bog på 160 sider, der i tekst og billeder slår en tyk streg under, at det ikke er nogen kunst at spise sundere og mere klimavenligt. Dette er bogen for alle, der spiser grønt uden at være 100 % vegetarer. Inspiration og lækre opskrifter med masser af grøntsager, salater, pasta, fisk og fjerkræ.
Senest opdateret 24. februar
1. udgave fra 1990 på forlaget Tiderne Skifter & LevnedsmiddeIstyreIsen
Oplag: 1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
72 sider - (ca. 30 opskrifter) - iIIustreret i farver - indbundet - STORT format
Senest opdateret 10. februar
1. udgave fra 1987 på Høst & Søns Forlag
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
166 sider - IIIustreret i farver - Indbundet - STORT format - Som NY!
Senest opdateret 28. april
fra 2002 på forlaget Politiken
Kategori: Øvrige
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 159
Indbinding: Hardcover
Stort format, illustreret i farver. Originaltitel: The almost vegetarian cookbook - dansk bearbejdelse ved Erwin Lauterbach.
Senest opdateret 3. april
på forlaget Høst & Søn
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 785 gram
Lauterbach er et fyrtårn i dansk gastronomi, som længe før begrebet Nyt Nordisk Køkken var opfundet, kastede sin kærlighed på de gode, danske råvarer i form af fisk og grøntsager, som nænsomt tilberedt kan stå selv uden støttende trøfler og andet flitterstads. Bogen rummer et udvalg af mesterkokkens bedste retter med grønt og fisk.
Senest opdateret 14. april
fra 1991 på Fiskers Forlag
ISBN: 8789077709
pris: 105 kr – stand: ★★★
Sideantal: 167
Indbinding: Hæftet
Stand: Velholdt eksemplar
Illustreret i sort-hvid af Sonia Brandes.. Illustreret i sort-hvid af Sonia Brandes.
Senest opdateret 26. april
fra 1987 på Høst og Søns Forlag
Kategori: Øvrige
pris: 125 kr
Sideantal: 166
Indbinding: IB
Indhold fremtræder ubrugt. Lagerspor. Hjørner med lette stød/slid
Senest opdateret 26. april
fra 1991 på forlaget Tiderne Skifter, København
Kategori: Øvrige
pris: 110 kr
Sideantal: 72
Indbinding: IB
Ubetydelige lager-/brugsspor
Senest opdateret 26. april
fra 1992 på Fiskers Forlag
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr
Sideantal: 64
Indhold fremtræder ubrugt. Lagerspor. Illustreret af Robert Pallas
Senest opdateret 26. april
fra 2016 på forlaget Muusmann
Kategori: Øvrige
pris: 270 kr
Sideantal: 248
Sprog: Dansk Indbinding: Indbundet Tilstand: Pænt eksemplar. Fire af Danmarks store kokke gennem de sidste 40 år, giver hver deres mange bud på forskellige tilberedninger af østers. Bogen indledes med et kapitel med grundviden om østers og derefter p