Se information om den valgte bog


Intet billede af bogen

Senest opdateret 14. april

Dessertkøkkenet - Le Cordon Bleu

Af Duchene, Laurent & Jones, Bridget

fra 2000 på forlaget Høst

ISBN: 9,79E+12

pris: 135 kr – stand: ★★★

Sideantal: 224
Indbinding: Kartonbind med smudsomslag
Stand: Pænt eksemplar. lette brugsspor på omslag
Originaltitel: Dessert techniques - på dansk ved Hanne Bloch og Anne Skovgaard-Petersen - ill. i farver - Indhold: Frugtdesserter ; Isdesserter ; Creme- & flødeskumsdesserter ; Souffleer, mousser & marengs ; Ostedesserter ; Pandekager & omeletter ; G. Originaltitel: Dessert techniques - på dansk ved Hanne Bloch og Anne Skovgaard-Petersen - ill. i farver - Indhold: Frugtdesserter ; Isdesserter ; Creme- & flødeskumsdesserter ; Souffleer, mousser & marengs ; Ostedesserter ; Pandekager & omeletter ; G

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort