Senest opdateret 16. maj
2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition
Oplag: 1.
ISBN: 9789791392146
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 350 gram
"Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.
Senest opdateret 7. marts
2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
120 sider - ill. i farve - hft. - NY/ulæst!
Senest opdateret 26. marts
fra 2000 på forlaget Aschehoug
Kategori: Øvrige
pris: 150 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Ill. i farver