Søg efter bog


Din søgning gav: 3 resultater
  1. Billede af bogen Lammefilosofi Retter med lammekød

    Senest opdateret 16. maj

    Lammefilosofi Retter med lammekød

    Af Per H. Jacobsen

    2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition

    Oplag: 1.

    ISBN: 9789791392146

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 350 gram

    "Lammefilosofi – retter med lammekød" er kåret som den bedste danske kogebog i den internationale konkurrence Gourmand World Cookbook Awards – også kaldet kogebogens “Oscar”. Kogebogen indeholder 87 opskrifter med lammekølle, bov, gryderetter, grill, supper, fars, indmad og meget andet. Nogle opskrifter er simremad, mens andre kan laves på kort tid. Med kogebogen følger en stribe forslag til lækkert tilbehør, der passer særligt godt til smagen af lammekød. Softback - 120 sider. FLOT stand.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 7. marts

    LAMMEFILOSOFI - Retter med lammekød - 87 opskrifter + katalog over tilbehør, speciet godt til lammekødet

    Af Per H. Jacobsen

    2. udgave fra 2009 på forlaget EC Edition

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 170 kr – stand: ★★★★★★

    120 sider - ill. i farve - hft. - NY/ulæst!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 26. marts

    Kort og godt om danske klostre #

    Af Per H. Jacobsen

    fra 2000 på forlaget Aschehoug

    Kategori: Øvrige

    pris: 150 kr – stand: ★★★★★

    Indbinding: Hardback
    Ill. i farver


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort