Søg efter bog


Din søgning gav: 30 resultater
  1. Billede af bogen Gastronomisk leksikon

    Senest opdateret 18. april

    Gastronomisk leksikon

    Af Jørgen Fakstorp & Else – Marie Boyhus (red.)

    1. udgave fra 1999 på forlaget Det Danske Gastronomiske Akademi og Gyldendals Bogklubber -1. oplag

    ISBN: 87-00-63804-8

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 135 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 830 gram

    Gastronomisk leksikon – 279 sider – Hardback – Sprog: Dansk. Har mere 2000 indgange med ord og begreber fra gastronomiens verden. Her finder man oplysninger og definitioner omfattende: Fødevarer fra fisk, fjerkræ og frugt til ris, salt og sukker. Metoder og redskaber i madlavningen. - Pris ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Billede af bogen Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte

    Senest opdateret 16. april

    Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte

    Af Else Marie Boyhus

    Flints Forlag - uden år

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 400 gram

    Hedvig Catrines Kaagebog 1763: Kaage-verck. Bage-verck . Sylte - verck til fruentimmernes nytte – 102 sider –Kartonbind - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h af Jette Rantorp. - Pris ex forsendelse -B1720 -08– 10600


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Billede af bogen Æbler i det danske køkken

    Senest opdateret 13. februar

    Æbler i det danske køkken

    Af Else - Marie Boyhus

    2. udgave fra 2007 på forlaget Lindhardt og Ringhof - 1. oplag

    ISBN: 978-87-595-2763-4

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 550 gram

    Æbler i det danske køkken -144 sider - Paperback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Er en bog om alle de dejlige æbler, der dyrkes i Danmark. Det danske klima med varme og kølighed, sol og regn giver æblernes smag og en utrolig fin balance imellem sødme og syrlighed. - Pris ex forsendelse -B1708 -27 - 10024


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 25. april

    Gastronomisk LEKSIKON

    Af Jørgen Fakstorp & Else-Marie Boyhus (red.)

    1. udgave fra 1998 på forlaget Det Danske Gastronomiske Akademi & Gyldendal

    Oplag: 1

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 220 kr – stand: ★★★★★★

    280 sider - iIIustreret - indbundet - som NY/ulæst!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 10. februar

    Hedvig Catrines kaagebog 1763. Kaage-verck, Bage-verck, Sylte-verch til fruetimmernes nytte.

    Af Else-Marie Boyhus

    2. udgave på Flints forlag

    Kategori: Mad & gastronomi

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★★

    u.å. genoptryk af originalen nu med introduktioner og illustrationer af Jette Rantorp. 102 sider, flot indbundet i originalt karton omslag med tegninger og print. Meget flot stand.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Billede af bogen Historisk Kogebog - Komfuralderen + Steg og is + Det åbne ildsteds mad + Postejer og tærter og Traditionsrige retter (5 bind)

    Senest opdateret 19. marts

    Historisk Kogebog - Komfuralderen + Steg og is + Det åbne ildsteds mad + Postejer og tærter og Traditionsrige retter (5 bind)

    Af Else - Marie Boyhus

    på forlaget Wormianum- Fra 1975 - 1979

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 185 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1085 gram

    Historisk Kogebog - Komfuralderen + Steg og is + Det åbne ildsteds mad + Postejer og tærter og Traditionsrige retter (5 bind) - Lærredsbind - Sprog: Dansk. - Pris ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 28. april

    Gastronomisk leksikon

    Af Jørgen Fakstorp & Boyhus, Else-Marie

    fra 1998

    Kategori: Øvrige

    pris: 145 kr – stand: ★★★★★

    Sideantal: 279
    Indbinding: Kartonbind.
    Tegninger: Gunnar Breiding m.fl. - illustreret


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  8. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 27. april

    Hedvig Catrines KAAGEBOG 1763 * Kaage-verck * Bage-verck * Sylte-verck - til fruentimmernes nytte

    Af Else-Marie Boyhus

    1. udgave fra 1969FLINTs FORLAG

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 95 kr – stand: ★★★★★

    102 sider - ill. - indbundet - i flot stand!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  9. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 26. marts

    Historisk Kogebog. Komfuraldren

    Af Else-Marie Boyhus

    fra 1978 på forlaget Wormianum

    Kategori: Øvrige

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Indbinding: Hardback


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  10. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 26. marts

    Historisk Kogebog. Disk og dug

    Af Else-Marie Boyhus

    fra 1982 på forlaget Wormianum

    Kategori: Øvrige

    pris: 75 kr – stand: ★★★★★

    Indbinding: Hardback


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort