Senest opdateret 10. maj
1. udgave fra 2011 på forlaget FDB
Oplag: 1
ISBN: 978-87-92596-71-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Ny Nordisk Hverdagsmad - 150 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Madfotos: Anders Schønnemann. Indeholder 60 sunde og nemme opskrifter på moderne mad med de råvarer, som bliver særligt gode under vores nordiske breddegrader. –Pris ex forsendelse -B1729 -14 -10284.1
Senest opdateret 18. april
1. udgave fra 2003 på forlaget Gyldendals Bogklubber -1. oplag
ISBN: 87-00-69964-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1060 gram
Spis igennem – 312 sider – Hardback – Sprog: Dansk – illustrationer af Anne – Li Engström. Ikke siden Middelalderen har ernæringsvidenskaben og gastronomien gjort en alvorlig indsats for at tale samme sprog. Men nu har fedmeprofessoren og madelskeren udfordret sig selv og hinanden. Det er der blandt andet kommet et forskningssamarbejde og denne koge- og debatbog ud af. Hvorfor bliver stadigt flere danskere overvægtige? Er det den mad, vi ikke spiser, der gør os fede? Og hvad er hemmeligheden bag vidunderlig mad med et behersket indhold af fedt? Det er et par af de grundlæggende spørgsmål, som Arne Astrup og Claus Meyer her giver svarene på - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 11. marts
1. udgave fra 2002 på politikens forlag
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 90 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1069 gram
Mere end 100 fedtfattige opskrifter med overvejende danske råvarer og inspiration fra Asien, Mexico og Middelhavsområdet samt kort om ernæring, madens historie, hardback, kan sendes m DAO for 45 kr oveni til nærmeste udleveringssted
Senest opdateret 1. marts
1. udgave fra 2011 på forlaget FDB
ISBN: 978-87-92596-71-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 66 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 700 gram
Hardback. Som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 500 gram.
Senest opdateret 8. maj
2. udgave fra 2007 på Politikens Forlag
Oplag: 1
ISBN: 978-87-567-8794-9
Kategori: Kogebøger
pris: 50 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1235 gram
Hæftet m. flapper. Næsten som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBS) Vejer 1035 gram.
Senest opdateret 18. februar
1. udgave fra 2002 på forlaget Politiken
Oplag: 3
ISBN: 87-567-6742-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 312 sider. Sprog: Dansk. Mere end 100 fedtfattige opskrifter med overvejende danske råvarer og inspiration fra Asien, Mexico og Middelhavsområdet samt kort om ernæring, madens historie, madkulturen og praktiske råd. Illustreret i farver. (2003-0271).
Senest opdateret 16. februar
1. udgave fra 2011 på forlaget FDB
Oplag: 1
ISBN: 978-87-92596-71-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 700 gram
Ny Nordisk Hverdagsmad - 150 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Madfotos: Anders Schønnemann. Indeholder 60 sunde og nemme opskrifter på moderne mad med de råvarer, som bliver særligt gode under vores nordiske breddegrader. Signatur på friblad. –Pris ex forsendelse -B1729 -14 -10284
Senest opdateret 28. april
fra 2011 på forlaget FDB
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 150
Indbinding: Orig. illustreret karton
Illustreret i farver. Restaurant Noma er for andet år i træk kåret som verdens bedste restaurant, og det nye nordiske køkken går sin sejrsgang verden over. Claus Meyers nye satsning Ny nordisk hverdagsmad er en bog til hele Danmarks befolkning. Den inspirerer til en fornyelse af vores hverdagsmadstraditioner, så vi i højere grad laver mad af de råvarer, som bliver særligt gode herhjemme. Dejlig og enkel mad, der indfrier sundhedspotentialet i det nordiske køkken.
Senest opdateret 28. april
på forlaget FDB
Kategori: Øvrige
pris: 155 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Orig. illustreret karton
Illustreret i farver af Anders Schönnemann. Spis efter årstiden - 60 nye opkrifter
Senest opdateret 26. marts
fra 2012 på forlaget Fdb
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback