Senest opdateret 2. maj
1. udgave fra 2016 på forlaget Gyldendal
Oplag: 1.
ISBN: 87-0216-448-5
Kategorier: Mad & gastronomi, Vinbøger
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 446 gram
BRÆNDEVIN PÅ VILDE BÆR OG URTER guider dig til, hvordan du kan lave brændevin af vilde bær og urter, som du selv kan finde og samle i naturen. Du præsenteres for naturens store udbud af smags- og aromastoffer i form af æteriske olier, pollen, aromatisk honning og bitterstoffer, som byder på både milde og stærke smagsoplevelser. Bogen introducerer 30 bær, urter og nødder med beskrivelse af art, udbredelse, høst, anvendelse, smag, samt opskrifter på brændevin og likør og ideer til anvendelse og indtagelse i forbindelse med mad.
Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger