Se information om den valgte bog


Intet billede af bogen

Senest opdateret 3. februar

BRØD, uden gluten, uden sukker, uden gær

Af Mariann Andersson

1. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt & Ringhof

Oplag: 1.

Kategorier: Ernæringsvidenskab, Faglitteratur, Hobby, Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 95 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 600 gram

indbu?/100 Endnu ingen anmeldelser Drømmer du om nybagte boller og hjemmelavet pizza? Nu behøver du ikke at undvære brød længere, selvom du spiser efter LCHF-principperne eller af andre årsager vil undgå gluten og sukker. Alle brødene i denne bog har et højt protein- og næringsindhold, og de er hurtige og nemme at bage. Du får opskrifter på burgerboller, knækbrød, tærtebunde, solsikkebrød, focaccia, baguetter og meget mere – bagt helt uden mel, sukker og gær.ndet

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort