Se information om den valgte bog


Intet billede af bogen

Senest opdateret 3. februar

æg, alt hvad du behøver at (h)vide

Af Christopher Sjuve

fra 2017 på forlaget Prior

ISBN: 978-87-7191-520-4

Kategorier: Faglitteratur, Hjemkundskab, Kogebøger, Krop & sind, Mad & gastronomi

pris: 130 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 950 gram

indbundet. Æg Den ultimative kogebog om æg af bestsellerforfatteren Christopher Sjuve. Nu kommer endelig historien om ægget. Hvem kom først? Hønen eller ægget? Få opskriften på, hvordan du koger det perfekte æg samt 85 andre uimodståelige opskrifter om samt med æg. Ægget eller hønen stammer oprindeligt fra Indien. Læs her, hvordan det er gået til, at det lille jungledyr, med vældigt dårlige flyveegenskaber, er blevet sådan en populær spise verden over. Hvordan menneskets utrættelige eventyrlyst, nysgerrighed samt handels evner, har flyttet hønen fra jungle til hønsegård. I "Æg - Alt hvad du behøver at (h)vide" fortælles historien om hønen samt ægget med masser af både bløde samt hårde fakta som; hvor mange æg lægger en høne på et år? Hvor mange æg spiser vi om året? Hvor mange høns er der i Danmark? Og vældigt, vældigt mere. Opskrifterne spænder vidt fra klassikere som saltede æggeblommer (som så rives over fx fisk) samt til lækre desserter. Altså alt, hvad der er værd at (h)vide om æg.

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort