Se information om den valgte bog


Billede af bogen Dansk Madhistorie

Senest opdateret 13. februar

Dansk Madhistorie

Af Redaktion: Peter Bavnshøj og Irene Hellvik

1. udgave fra 2013 på forlaget Dansk Landbrugsmuseum

ISBN: 978-87-89429-36-2

Kategorier: Mad & gastronomi, Landbrug & gartneri, Historie:Danmark

pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 600 gram

Museets forskere skriver bl.a. om: Børnemælk, Pølsemageri, Gris på gaflen, Kogekoner, Karolinepiger, Gasovne, Madam Blå, Køkkenhistorier fra forsamlingshuset, - og Om Radiser, Majroer og Rødkål - med opskrifter

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger