Se information om den valgte bog


Billede af bogen Bertinet, Richard

Senest opdateret 15. januar

Bertinet, Richard

Af Bertinet, Richard

2. udgave fra 2013 på forlaget Lindhardt og Ringhof

Oplag: 1

ISBN: 9788711355190

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 205 kr – stand: ★★★★

Hardback. 159 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter med forskellige typer dej, hvor den specielle ælteteknik og metode til at bearbejde dejen er nøglen til let og luftigt brød. Trin for trin vejledninger til velsmagende brød og søde sager. Illustreret i farver. Fotos af Jean Cazals. Oversat efter "Crust - Bread to get your teeth into (2007)" af Inge Bielefeldt. (2101-0245).

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort