Se information om den valgte bog


Billede af bogen Le Cordon Bleu – Gourmetskolen - Tærter & Kager Kay Halsey

Senest opdateret 3. februar

Le Cordon Bleu – Gourmetskolen - Tærter & Kager Kay Halsey

Af Kay Halsey

fra 1999 på forlaget Könemann

ISBN: 3-8290-1836-3

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 70 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 285 gram

Le Cordon Bleu – Gourmetskolen - Tærter & Kager – 64 sider – Papbind med flapper. - Sprog: Dansk – Oversat af Birgitte Odgaard - Rigt illustreret i farver. - Pris ex forsendelse

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten! Denne bogsælger tilbyder fri fragt ved køb for over 500 kr.


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger

betalings kort