Se information om den valgte bog


Billede af bogen  Det Store Danske Madleksikon – Alverdens opskrifter fra A-Z  Bind 1 – 20 plus register bind 21 (uden smudsbind)

Senest opdateret 18. august

Det Store Danske Madleksikon – Alverdens opskrifter fra A-Z Bind 1 – 20 plus register bind 21 (uden smudsbind)

Af Lilian Kaufmann (red.) – Forlagsredaktør: Vibeke Holstein

fra 1990 på forlaget Bonniers Bibliotek

ISBN: 87-427-0301-8 (komplet) & 87-427-0382-4

Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

pris: 600 kr – stand: ★★★★★

Vægt: 12700 gram

Det Store Danske Madleksikon – Alverdens opskrifter fra A-Z Bind 1 – 20 plus register bind 21 (uden smudsbind) – 1982 sider - Kunstlæderbind – Smudsbind med kraftige brugsspor – Udgivet i årene 1987-1990. Alle opskrifter i Det Store Danske Madleksikon er afprøvet af eksperter, og der er lagt stor vægt på, at råvarerne behandles sådan, at både smag og vitaminer bevares bedst muligt. - Pris ex forsendelse

Læg bogen i kurven