Se information om den valgte bog


Billede af bogen En Bogsamlers Helvede. Set og beskrevet af Charles Asselineau 1860. Oversat og med noter af Gustav Strand. Illustreret af Knud Mühlhausen.

Senest opdateret 28. oktober

En Bogsamlers Helvede. Set og beskrevet af Charles Asselineau 1860. Oversat og med noter af Gustav Strand. Illustreret af Knud Mühlhausen.

Af Asselineau, Charles

1. udgave fra u.å. på forlaget Selskabet Bogvennerne

Kategori: Fortællinger

pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

Vægt: 100 gram

52 sider. Orig. heftet m. tråd. Trykt på uglittet E-masse fra De forenede Papirfabrikker. " En Bogsamlers Helvede. Set og beskrevet af Charles Asselineau 1860, som der står på omslaget. En historie atter fra Paris kajer, nu ved bogkasserne, som fortælleren graver i, da han antastes af en djævelsk elegantier, der tvinger ham til køb efter køb, videre på bogauktion, hvor den fremmede overtaler ham til vilde bud på lækkerierne og ruinerer ham, hvorefter han må opleve, at pøbelen raserer hans bibliotek. Det viser sig atter at være en natlig søvndrøm, en bogelskers mareridt styret af dæmonen i hans indre. Bogsamlingen var i skønneste stand ved hans opvågnen, kun havde et åbent vinduet blæst nogle papirer på gulvet." Smukt eksemplar. Skøn, rammende fortælling med et oplysende noteapparat, såfremt man skulle have forglemt diverse franske litterære notabiliteter fra det 19. århundrede...

Læg bogen i kurven

Spar penge på fragten!


Find flere bøger fra samme bogsælger og spar penge i fragt!. Klik her og find flere bøger fra samme bogsælger