Se information om den valgte bog


Intet billede af bogen

Senest opdateret 22. februar

Vinen til Maden

Af Søren Frank

1. udgave fra 2004 på forlaget Politikken

ISBN: 87-567-6820-6

Kategorier: Varia, Undervisning, Mad & gastronomi, Faglitteratur, Bogvæsen

pris: 110 kr – stand: ★★★★★★

indbundet. Man behøver ikke at være den store vinekspert for at matche god mad og god vin med hinanden - faktisk skal man bare eje denne bog og så kan det ikke gå helt galt. "Vinen til maden" er skrevet af Søren Frank, der er mad- og vinskribent for Berlingske Tidende. I denne bog giver han sine bud på hvordan man bedst matcher vin og mad, så man får mest muligt ud af begge dele. I "Vinen til maden" gennemgås råvarer, retter og vine. Her er viden om hvad der egner sig til hvad og har både eksempler til helt normal hverdagsmad og fine middage.

Læg bogen i kurven