Senest opdateret 19. april
fra 1994 på Forlaget Centrum
ISBN: 87-583-0852-0
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 400 gram
Stadig en rejse værd …En gastronomisk ekspedition til de tyve trestjernede franske restauranter ifølge guide Michelin - 207 sider - Papbind med flapper - Sprog: Dansk & fransk. Bogen vil være en kilde til stadig inspiration for alle med tilknytning til hotel -og restaurationsbranchen, idet den giver en fin fornemmelse af trenden i de franske madtempler. Notat på indersiden af bindet af Bent Christensen. Pris ex forsendelse -B1707 -19 -10762
Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 2001 på forlaget Politiken
ISBN: 9788756763746
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 846 gram
Smag og kvalitet ; Vinens historie ; Lovgivning ; Vinsmagning ; Vin i praksis ; Lande og regioner (Frankrig ; Italien ; Spanien ; Portugal ; Tyskland ; Østrig ; Ungarn ; Grækenland ; Øvrige Europa ; Sydamerika ; Nordamerika ; Afrika ; Oceanien) Antal sider: 252 - Indbinding: Kartonbind.
Senest opdateret 7. april
1. udgave fra 2001 på Politikens Forlag - 1. oplag.
ISBN: 87-567-6374-3
Kategori: Vinbøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 825 gram
Politikens håndbog om vin -252s- Hardback. Politikens håndbog om vin er en praktisk og opdateret grundbog for begynderen såvel som den mere erfarne vinkender. Bogen har en grundig gennemgang af vinen fra en række lande, fortæller om druetyper mm. Rigt illustreret. B2022-16-166 Pris ex forsendelse.
Senest opdateret 31. marts
1. udgave fra 2000 på Politikens Forlag
Oplag: 3.
ISBN: 87-5675-931-2
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
152 sider, illustreret, indbundet
Senest opdateret 21. marts
1. udgave fra 2003 på Politikens Forlag -6.oplag
ISBN: 87-567-5931-2
Kategori: Vinbøger
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 600 gram
Politikens bog om kryddersnaps - 152 sider - Hardback - Sprog: Dansk - Rigt illustreret i farver. Er en håndbog med mange opskrifter på gode danske kryddersnapse. Bogen giver grundige beskrivelser af de planter, der er velegnet til fremstilling af snapsene. Bogen er rigt illustreret med mange fotos og tegninger. Den henvender sig både til nybegyndere og mere erfarne snapseentusiaster. –Pris ex forsendelse - #1706
Senest opdateret 10. marts
fra 2010 på forlaget GAD
ISBN: 9788712046004
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 160 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 749 gram
Forfatterens personlige bud på en hitliste over de 50 oste, som den dannede osteelsker bør stifte bekendtskab med. Antal sider: 226 - Indbinding: Illustreret Hardback
Senest opdateret 7. marts
1. udgave fra 2002 på Politikens Forlag
Oplag: 4
ISBN: 87-567-5931-2
Kategori: Øvrige
pris: 54 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 755 gram
Hardback. Nærmest som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBD113) Vejer 555 gram.
Senest opdateret 4. februar
fra 2002 på forlaget Gyldendals Bogklubber – 1.bogklubudgave
Oplag: 1
ISBN: 87-00-69694-3
Kategori: Vinbøger
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1005 gram
Politikens håndbog om VIN – 252 sider – Hardback - Sprog: Dansk – Rigt illustreret i s/h. Politikens håndbog om vin er en praktisk og opdateret grundbog for begynderen såvel som den mere erfarne vinkender. Bogen har en grundig gennemgang af vinen fra en række lande, fortæller om druetyper mm. - Pris ex forsendelse -B1722 -16–10608
Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 1999 på forlaget Politiken
Kategorier: Håndarbejde/hobby/håndværk, Vinbøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
152 sider - ill. i farve - indb. - som NY!
Senest opdateret 3. april
på forlaget Lindhardt og Ringhof
Kategorier: Fransk, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 270 gram
Går turen til Frankrig, opstår spørgsmålet: Hvor finder man de gode, intense madoplevelser? Og hvad skal man gå efter, når det gælder lokale specialiteter? Er der særlige egnsretter, man ikke bør snyde sig for? Bogen guider kompetent til lokale råvarer, vinområder, producenter og traditioner. Undervejs er kapitlerne krydret med forslag til regionale menuer med vinforslag. Den handy guide til alt det smagfulde, Frankrig har at byde på, er på 170 sider og er god at læse før turen til Frankrig som inspiration til planlægning af, hvor turen skal gå hen, og hvad man gerne vil opleve. Bogen er i et format, så den også på turen vil være et nyttigt opslagsværk - fx på restauranter, hvor stikordet på både dansk og fransk gør det nemt at forstå, hvad det er, restauranten har på kortet. Hele 21 regioner kendt for deres gode mad og vin gennemgås.