Søg efter bog


Din søgning gav: 4 resultater
  1. Billede af bogen Høst's lommeordbøger - Italiensk-dansk / Dansk-italiensk

    Senest opdateret 8. april

    Høst's lommeordbøger - Italiensk-dansk / Dansk-italiensk

    Af Westergaard, Erik Koed

    fra 1963Høst & Søns Forlag

    Oplag: 3

    Kategorier: Italiensk, Ordbøger & leksika, Sprog

    pris: 80 kr – stand: ★★★

    Hardback. 376 sider. Sprog: Dansk/Italiensk. Navn på friblad. Lille format. (2210-0118).


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 15. marts

    Ny italiensk litteratur

    Af Westergaard, Erik Koed (red.)

    fra 1967Stig Vendelkærs Forlag / SV Bøgerne

    Kategorier: Antologier, Noveller, Skønlitteratur

    pris: 115 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 213 sider. Sprog: Dansk. Pænt eksemplar. Små brugsspor på omslag. Udvalg af 21 noveller og prosastykker fra italienske forfattere som Alberto Moravia, Elio Vittorini, Tommaso Landolfi, Beppe Fenoglio m.fl. (1702-0076)


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 25. februar

    Moderne Italienske Noveller

    Af Westergaard, Erik Koed (red.)

    fra 1954Thaning & Appels Forlag

    Kategori: Skønlitteratur

    pris: 80 kr – stand: ★★★

    Hæftet. 202 sider. Sprog: Dansk. (1811-0572).


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 14. april

    Danske Egnsretter

    Af Westergaard, Erik Koed

    fra 1988 på forlaget Lindhardt og Ringhof

    ISBN: 8775601524

    pris: 135 kr – stand: ★★★

    Sideantal: 263
    Indbinding: Heftet
    Stand: Velholdt, ulæst eksemplar
    Dansk madlavning med henblik på det egnsprægede, fra ca. 1860. Den første store bog om regional madlavning og madtraditioner i Danmark. Beskriver mere end 200 hundrede retter.. Dansk madlavning med henblik på det egnsprægede, fra ca. 1860. Den første store bog om regional madlavning og madtraditioner i Danmark. Beskriver mere end 200 hundrede retter.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort