Søg efter bog


Din søgning gav: 7 resultater
  1. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 28. september

    HARMONI I BOLIGEN - indretning til den enkle livsstil

    Af Juliet Pegrum m. forord af tina jørstian

    1. udgave fra 2003

    Kategorier: Design, Hus & have

    pris: 210 kr – stand: ★★★★★★

    - tager udgangspunkt i østens indretningstraditioner og transformerer dem meget overbevisende til et nutidigt og meget nordisk indretningskoncept, som gør det muligt med enkle midler at skabe et hjem i harmoni med ens egen personlighed, et hjem som rum for rum stimulerer sind og sanser.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Billede af bogen Mad på med smag – Helt enkelt

    Senest opdateret 8. november

    Mad på med smag – Helt enkelt

    Af Tina Jørstian

    1. udgave fra 2002Magasin og Aschehoug Dansk Forlag – 1. oplag

    ISBN: 87-11-16343-7

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 585 gram

    Mad på med smag – Helt enkelt - 128 sider – Papbind med flapper– Sprog: Dansk – Foto af Torben Petersen – Opskrifter: Tina Jørstian/Replic og Tonny Jensen/Magasin. Løg, tomater, citroner, æbler, vin og vineddike samt chokolade – seks genial råvarer, som hver især tilfører maden deres egen, helt unikke smag og samtidig fungerer som hovedingredienser i en lang række retter. - Pris ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 30. oktober

    SPA køkkenet

    Af Tina Jørstian

    1. udgave fra 2003 på forlaget Aschehoug

    ISBN: 87-11-16763-7

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    Skodsborg Kurhotel & Spa - 145 sider - STORT, kvadratisk format - NY!


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 21. september

    SPA KØKKENET - Skodsborg Kurhotel & Spa

    Af Tina Jørstian

    1. udgave fra 2003 på forlaget Aschehoug

    ISBN: 87-11-16763-7

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 160 kr – stand: ★★★★★★

    145 sider - STORT, indbundet format - som NY.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 5. oktober

    Spa køkkenet - Skodsborg Kurhotel & Spa

    Af Tina Jørstian

    fra 2003 på forlaget Aschehoug

    Kategori: Mad

    pris: 120 kr – stand: ★★★★★★

    Sideantal: 145
    Indbinding: HB
    1. udg


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Billede af bogen Steg & brase

    Senest opdateret 28. oktober

    Steg & brase

    Af Tina Jørstian

    1. udgave fra 2003 på forlaget Aschehoug -1. oplag

    ISBN: 87-11-16780-7

    Kategorier: Mad & gastronomi, Kogebøger

    pris: 60 kr – stand: ★★★★★★

    Vægt: 615 gram

    Steg & brase – 127 sider – Papbind med flapper - Sprog: Dansk - Opskrifter af Tina Jørstian og Trine Hahnemann - Fotos af Lars Ranek og Mikkel Adsbøl. Stege – og braseretter er vidunderlig mad med stor, stor smag, som i særlig grad egne sig til afslappede middage med familie og venner. Bogens opskrifter er bygget op om det gode danske kød fra svin, kalv, okse og lam med særlig fokus på ”glemte” kødstyker som tykkam, bov, bryst og skank B2035 -19– 10397 - Pris ex forsendelse


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Billede af bogen Stege & Brase

    Senest opdateret 20. september

    Stege & Brase

    Af Tina Jørstian

    1. udgave fra 2003 på forlaget Aschehoug

    Oplag: 1

    ISBN: 87-11-16780 -7

    Kategori: Kogebøger

    pris: 60 kr – stand: ★★★★

    Vægt: 585 gram

    Stege & Brase er en del af Magasins kogebøger i serien "Helt enkelt" Stege- og brase retter er vidunderlig mad med stor, stor smag, som i særlig grad egner sig til de afslappede middage med familie og venner. Bogens opskrifter er bygget op om det gode danske kød fra svin, kalv, okse og lam med fokus på "glemte" kødstykker som tyk kam, bov, bryst og skank. Det traditionelle stege- og brasekøkken tilgodeses i en lettere og friskere udgave, suppleret med mange helt nye bud på smags- og råvarekombination.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog