Senest opdateret 14. juli
1. udgave fra 2005 på forlaget Gyldendal
Oplag: 2
ISBN: 87-02-00553-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 99 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotos af Jette Feldhaus. (2005-0034).
Senest opdateret 25. august
fra 2001 på forlaget Per Kofod
Kategori: Øvrige
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 183
Indbinding: Hæftet
Originaltitel: Ma cuisine - på dansk ved Benedicte Wern - ill. (nogle i farver) - Opskrifter fra det traditionelle franske landkøkken
Senest opdateret 23. august
fra 2007 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Senest opdateret 23. august
fra 2010 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Ill. i farver
Senest opdateret 11. august
fra 1987 på forlaget Komma
Oplag: 2
ISBN: 87-7512-195-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Hæftet. 62 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2311-0214).
Senest opdateret 22. juli
fra 2004 på forlaget Lindhardt & Ringhof
ISBN: 9,79E+12
pris: 135 kr – stand: ★★★
Sideantal: 151
Indbinding: Illustreret kartonbind
Stand: Som ny
Fiske- og skaldyrsretter baserede på danske fisk med inspiration fra fremmede køkkener. Anvisninger på kogning, dampning, pochering, ovn- og saltbagning samt gravning og saltning. Illustreret i farver.. Fiske- og skaldyrsretter baserede på danske fisk med inspiration fra fremmede køkkener. Anvisninger på kogning, dampning, pochering, ovn- og saltbagning samt gravning og saltning. Illustreret i farver.
Senest opdateret 22. juli
fra 2006 på forlaget Gyldendal
ISBN: 9,79E+12
pris: 80 kr – stand: ★★★
Sideantal: 56
Indbinding: Illustreret kartonbind, lille kvadratformat
Stand: Velholdt eksemplar
Opskrifter på lune og kolde juleretter. Opskrifter på lune og kolde juleretter
Senest opdateret 22. juli
fra 2005 på forlaget Lindhardt & Ringhof
ISBN: 9,79E+12
pris: 135 kr – stand: ★★★
Sideantal: 151
Indbinding: Illustreret kartonbind
Stand: Meget velholdt
Fiske- og skaldyrsretter baserede på danske fisk med inspiration fra fremmede køkkener. Anvisninger på kogning, dampning, pochering, ovn- og saltbagning samt gravning og saltning. Illustreret i farver.. Fiske- og skaldyrsretter baserede på danske fisk med inspiration fra fremmede køkkener. Anvisninger på kogning, dampning, pochering, ovn- og saltbagning samt gravning og saltning. Illustreret i farver.
Senest opdateret 22. juli
fra 2001 på forlaget Gyldendal
ISBN: 9,79E+12
pris: 70 kr – stand: ★★★
Sideantal: 60
Indbinding: Illustreret hardback
Stand: Fejlfrit eksemplar.
Illustreret i farver - Gyldendals små kogebøger - Opskrifter på rugbrød, franskbrød, grovbrød, madbrød og morgenbrød, fx flutes, olivenbrød, focaccia, speltbrød, osteboller og rundstykker. Illustreret i farver - Gyldendals små kogebøger - Opskrifter på rugbrød, franskbrød, grovbrød, madbrød og morgenbrød, fx flutes, olivenbrød, focaccia, speltbrød, osteboller og rundstykker
Senest opdateret 22. juli
fra 2010 på forlaget Gyldendal
ISBN: 8700477648
pris: 155 kr – stand: ★★★
Sideantal: 410
Indbinding: Hardback
Stand: Meget velholdt
Fotos: Tine Duch - ill. i farver. Fotos: Tine Duch - ill. i farver