Senest opdateret 20. marts
1. udgave fra 2007
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 170 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1900 gram
Fremstår ubrugt. Bogen er indsat i original kasette.
Senest opdateret 15. februar
1. udgave fra 2007 på forlaget Jepsen & Co.
Oplag: 1
ISBN: 9788791770432
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 1220 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1200 gram
173 pages, illustrated in colour, Hardcover in original jacket and cassette. Very good condition. 173 sider, illustreret i farver, hardback i originalt smudsomslag og kassette. Super flot stand. English text.
Senest opdateret 10. april
1. udgave fra 2007 på forlaget Jepsen & Co
Oplag: 1
ISBN: 978-87-91770-42-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 142 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1720 gram
Hardback. Bogen ny og ulæst, kun svag hyldespor på kassette. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (Uret) Vejer 1520 gram.
Senest opdateret 27. marts
fra 2007
Kategori: Øvrige
pris: 185 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 171
Indbinding: Hardback i orig. kassette
Bog i stort format, fotograferet af Jacob Termansen. Med 53 opskrifter med foie gras i kombinationen med de bedste japanske traditioner og råvarer. Nobu restauranterne er indbegrebet af eksperiment og kreativitet.
Senest opdateret 27. marts
fra 2007
Kategori: Øvrige
pris: 195 kr
Sideantal: 159
Indbinding: Hardback
Stort format, illustreret med fotos af Jacob Termansen. Omslag med brugspor, flot indhold.