Senest opdateret 8. april
fra 1946 på Chr. Erichsens Forlag
Kategorier: Historie:Danmark, Mad & gastronomi
pris: 280 kr – stand: ★★★★
3 bind. Hardback med lærredsryg. 379+424+334 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i sort/hvid og farver. (2301-0023).
Senest opdateret 8. april
fra 1946 på Chr. Erichsens Forlag
Oplag: 4
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★
Hardback med lærredsryg. 481 sider. Sprog: Dansk. Lærebog i madlavning. Illustreret i sort/hvid og farver. (2301-0024).
Senest opdateret 14. april
fra 1949 på forlaget Codan 1949
pris: 170 kr – stand: ★★★
Sideantal: 348 + 344
Indbinding: Halvlæder
Stand: Meget velholdt
Illustreret sort/hvid. Nummereret eksemplar. dette nr. 2828. Illustreret sort/hvid. Nummereret eksemplar. dette nr. 2828
Senest opdateret 17. april
fra 1946 på forlaget Chr. Erichsen
Kategori: Øvrige
pris: 100 kr
Sideantal: 244+register
Indbinding: Hardback. Tilstand: Ryg med brugsspor. Indhold med nogle misfarvede sider Illustreret med fotos
Senest opdateret 14. marts
fra 1945 på Rasmus Navers forlag
Kategori: Øvrige
pris: 195 kr
Sideantal: -28
Indbinding: Illustreret kartonbind, tværformat
Bogen er tilegnet Prinsesse Margrethe. Tegninger af Ingeborg Strange-Friis.