Senest opdateret 13. februar
1. udgave fra 2002 på forlaget HØST & SØN
Oplag: 1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 420 kr – stand: ★★★★★★
263 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Fremstår som nærmest NY!
Senest opdateret 10. marts
1. udgave fra 2008 på forlaget Thaning & Appel
Oplag: 2
ISBN: 9788741364827
Kategorier: Geografi, Mad & gastronomi
pris: 205 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 249 sider. Sprog: Dansk. Historier, anekdoter, opskrifter og madtraditioner fra et liv i Toscanas gyldne sol. Illustreret i farver. Fotos af Anne-Li Engström. Stor format. (2309-0252).
Senest opdateret 27. marts
fra 2002 på forlaget Høst
Kategori: Øvrige
pris: 265 kr – stand: ★★★★★
Sideantal: 263
Indbinding: Hardback.
Illustreret.
Senest opdateret 26. marts
fra 2002 på forlaget Høst og søn
Kategori: Øvrige
pris: 280 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Rie Boberg fortæller alt, hvad en osteelsker bør kende til af historiske facts og om selve produktionsformerne, og i den omfattende gennemgang af både kendte og mere specielle oste fortælles om ostenes kendetegn og særpræg Der er gode råd om at smage
Senest opdateret 14. marts
fra 2004 på forlaget Politiken Bøger
ISBN: 8756771134
Kategori: Øvrige
pris: 220 kr
Sideantal: 199
Indbinding: Illustreret kartonbind
Illustreret i farver.
Senest opdateret 12. marts
fra 2007 på forlaget Thaning & Appel
Kategori: Øvrige
pris: 150 kr
Sideantal: 249
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind. Tilstand: Pænt eksemplar. Navn på friblad - Illustreret i farver.