Søg efter bog


Din søgning gav: 1 resultater
  1. Billede af bogen Spansk og portugisisk kogekunst

    Senest opdateret 3. marts

    Spansk og portugisisk kogekunst

    Af Peter S. Feibleman - Bearbejdet af Ellis Tardini

    fra 1971 på forlaget Lademann

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Vægt: 1089 gram

    Indbundet med smudsbind, 208 sider, stort format (22x28 cm). Smudsbindet er beskadiget, men selve bogen er i fin stand. Illustreret med farvefotos. Bogen er den ene af to bøger, hvor denne beretter om det spanske og portugisiske køkken med dets rødder i lokale traditioner, der er dikteret af store landskabelige og geografiske forskelligeheder og et stærkt varieret klima. Bogen indholder 67 opskrifter fra supper til desserter og bagværk fra den Iberiske Halvø's forskellige egne. Den anden bog, der er en tilhørende opskriftbog, som mangler her, indeholder yderligere 33 opskrifter.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort