Senest opdateret 3. april
på forlaget People's Press
Kategorier: Personlig udvikling, Selvhjælp, Selvudvikling
pris: 70 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 620 gram
Bogen guider til, hvordan man lærer at finde ro, når livet farer forbi og hele tiden kræver svar og stillingtagen. Man kan øve sig og blive god til at blive i nuet - til glæde for én selv om verden omkring sig. Øvelserne i bogen er nemme at gå til - og virker!
Senest opdateret 2. april
1. udgave fra 1997 på Forlaget Centrum
Oplag: 1.
ISBN: 87-583-1057-6
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 110 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1377 gram
192. sider. Illustreret indbinding med smudsomslag. Prismærke på smudsomslagets bagside. Stort format. Smudsomslag med lette brugsspor. Fotografier af Ivar Olai Mjell.
Senest opdateret 26. marts
fra 2010 på forlaget People's Press
pris: 130 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Ill. i farver - Om hvordan vi som mennesker kan træne vore hjerner, vores tilbøjeligheder og automatiske reaktioner, og dermed forme vores eget liv
Senest opdateret 11. februar
fra 1997 på forlaget Centrum
Kategori: Kogebøger
pris: 120 kr – stand: ★★★★
Vægt: 400 gram
192 Sider. Kartonbind uden smudsomslag. Stort format. Fotografier af Ivar Olai Mjell - ill. i farver. Det er smagen, der tæller. Alle vil gerne spise sundt, hvis det smager godt. Sund mad kan smage godt. Inspirationer fra hele verden.
Senest opdateret 15. april
fra 2010 på forlaget People's Press
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr
Sideantal: 219
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback med smudsomslag. Illustreret Tilstand: Fejlfrit eksemplar. Ill. i farver - Om hvordan vi som mennesker kan træne vore hjerner, vores tilbøjeligheder og automatiske reaktioner, og dermed forme vores eget liv
Senest opdateret 13. april
fra 2006 på Dansk Psykologisk Forlag
Kategori: Øvrige
pris: 295 kr
Sideantal: 464
Indbinding: IB
Lagerspor. Ubrugt.
Senest opdateret 13. april
fra 1997 på forlaget Centrum, Viby
Kategori: Øvrige
pris: 220 kr
Sideantal: 192
Indbinding: IB
Minimale lager- / brugsspor. Fotograf Ivar Olai Mjell
Senest opdateret 27. marts
fra 1997
pris: 165 kr
Sideantal: 192
Indbinding: Hardback med smudsomslag
Bog i stort format med mange smukke fotos af retterne. Per Brun, der ejer og driver restauranterne Prins Ferdinand og Emmerys i Århus giver i denne bog indbliki en kompromisløs søgen efter det bedste: Den gode råvare,den enkle tilberedning, den klare smag, den store nydelse,den rene energi.
Senest opdateret 27. marts
Kategori: Øvrige
pris: 275 kr
Indbinding: Softcover
Second edition