Senest opdateret 28. januar
fra 2002 på forlaget Albert Bonniers Förlag
ISBN: 9100100692
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★★
Hardback. 285 sider. Sprog: Svensk. Illustreret i sort-hvid og farver. Översättning av Kerstin Törngren efter "The return of the naked chef (2000)". Navn på friblad. (2005-0221).
Senest opdateret 21. januar
Kategori: Kogebøger
pris: 145 kr – stand: ★★★★★
Lindhardt og Ringhof, København 2011. Stor 8vo. 446 sider. Gennemillustreret i farver. Orig. kartonbind. 270722 kogebog
Senest opdateret 18. januar
Kategori: Kogebøger
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1300 gram
Lindhardt og Ringhof, København 2012 sspecialudgave, 287 sider. Illustreret i s/h og farver. Orig. kartonbind uden smudsomslag. 1023 kogebøger
Senest opdateret 18. februar
2. udgave fra 2006 på forlaget Aschehoug
Oplag: 1
ISBN: 87-11-18255-5
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★
Hardback. 321 sider. Sprog: Dansk. Oversat efter "Jamie's dinners - the essential cookbook (2004)" af Lene Ewald Hesel. Illustreret i farver. Fotografier af David Loftus & Chris Terry. (2206-0001).
Senest opdateret 18. februar
2. udgave fra 2008 på forlaget Lindhardt og Ringhof
Oplag: 1
ISBN: 9788711430606
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 150 kr – stand: ★★★★
Hardback. 319 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Fotografier af David Loftus & Chris Terry. Oversat efter "Jamies Italy (2005)" af Lene Ewald Hesel. (2206-0002).
Senest opdateret 18. februar
3. udgave fra 2003 på PP Forlag
Oplag: 1
ISBN: 87-90799-54-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 95 kr – stand: ★★★★
Hæftet. 249 sider. Sprog: Dansk. Tv-kokken Jamie Oliver giver sit bud på god og enkel basiskost samt forslag til basisprodukter i hjemmet og en kort indføring i krydderiernes verden. Oversat af Susanne Staun efter "The Naked Chef Jamie Oliver (1999)". (2206-0003).
Senest opdateret 1. februar
1. udgave fra 2007 på forlaget Aschehoug
Oplag: 1
ISBN: 8711267720
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★
Hardback. 446 sider. Sprog: Dansk. Opskrifter suppleret med foreslag til udstyr man bør have i et køkken, med gode råd om hvordan man genkender og tilbereder forskellige kødudskæringer samt hvordan man finder madvarer af den bedste kvalitet. Illustreret i farver. Fotografier af David Loftus og Chris Terry. Oversat efter "Cook with Jamie (2006)" af Lene Ewald Hesel. Navn på titelblad. (2202-0128).
Senest opdateret 26. januar
3. udgave fra 2003 på PP Forlag
Oplag: 1
ISBN: 87-90799-54-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 100 kr – stand: ★★★★
Hæftet. 249 sider. Sprog: Dansk. Tv-kokken Jamie Oliver giver sit bud på god og enkel basiskost samt forslag til basisprodukter i hjemmet og en kort indføring i krydderiernes verden. Illustreret i farver. Oversat af Susanne Staun efter "The Naked Chef Jamie Oliver (1999)". Hilsen på friblad. (2105-0043).
Senest opdateret 27. marts
fra 2003 på forlaget PP
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Uindb.m/indbindingsillustr.m/helsides farvefotos og opskifter ( pænt eksempl.)
Senest opdateret 27. marts
fra 2001 på forlaget Penguin
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Indb. næsten A4-format m/omslagsillustr. m/fotos og opskrifter ( Bogen er på engelsk ) flot eksemplar