Senest opdateret 26. marts
fra 2006 på forlaget Gad
pris: 180 kr – stand: ★★★★★
Indbinding: Hardback
Revideret og udvidet udgave. Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundheds
Senest opdateret 17. februar
3. udgave fra 2000 på forlaget GAD
Oplag: 2
Kategorier: Kogebøger, Sygdom/sundhed
pris: 120 kr – stand: ★★★★★
Illustreret - Indbundet - Som nærmest ny (navn i)
Senest opdateret 22. marts
fra 1997 på G.E.C. Gads Forlag
Kategori: Øvrige
pris: 165 kr
Sideantal: 226
Indbinding: IB
Brugsspor. Ryg solbleget
Senest opdateret 14. marts
fra 2006 på forlaget Gad
ISBN: 8712036390
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 256
Indbinding: Kartonbind
Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør.