Senest opdateret 7. marts
1. udgave fra 2002 på Politikens Forlag
Oplag: 4
ISBN: 87-567-5931-2
Kategori: Øvrige
pris: 54 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 755 gram
Hardback. Nærmest som ny. Købes flere bøger samlet, sendes med én porto. (KBD113) Vejer 555 gram.
Senest opdateret 3. april
på forlaget Lindhardt og Ringhof
Kategorier: Fransk, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 270 gram
Går turen til Frankrig, opstår spørgsmålet: Hvor finder man de gode, intense madoplevelser? Og hvad skal man gå efter, når det gælder lokale specialiteter? Er der særlige egnsretter, man ikke bør snyde sig for? Bogen guider kompetent til lokale råvarer, vinområder, producenter og traditioner. Undervejs er kapitlerne krydret med forslag til regionale menuer med vinforslag. Den handy guide til alt det smagfulde, Frankrig har at byde på, er på 170 sider og er god at læse før turen til Frankrig som inspiration til planlægning af, hvor turen skal gå hen, og hvad man gerne vil opleve. Bogen er i et format, så den også på turen vil være et nyttigt opslagsværk - fx på restauranter, hvor stikordet på både dansk og fransk gør det nemt at forstå, hvad det er, restauranten har på kortet. Hele 21 regioner kendt for deres gode mad og vin gennemgås.
Senest opdateret 18. februar
på forlaget Lindhardt & Ringhof
Kategorier: Fransk, Mad & gastronomi
pris: 115 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 275 gram
Grundig gennemgang af det franske køkkens mange velsmagende herligheder. Bogen er handy format, lige til at tage med på rejsen, så man får det optimale ud af turen til Frankrig.
Senest opdateret 13. april
fra 2003 på forlaget Politikens Håndbøger
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr
Sideantal: 152
Indbinding: IB
Ubrugt.