Senest opdateret 14. april
1. udgave fra 2002 på forlaget Hovedland
Kategorier: Folklore, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 245 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 1111 gram
324Sider. Orig. kartonbind med smudsomslag Flot eksemplar
Senest opdateret 24. april
fra 2002 på forlaget Hovedland
pris: 270 kr
Sideantal: 324
Indbinding: Hardback med smudsomslag
260 opskrifter, men langtfra kun en kogebog. Provencekøkkenet er levende kulturhistorie. Forfatteren, der er etnolog har forenet interessen for den provencalske landbefolknings dagligiliv med en mere privat interesse og glæde ved mad og madlavning. Resultatet er en bog, der virkelig bringer opskrifter fra både oldemors opskriftsamling og fra den travle moderne landbokvinde. Foruden opskirfterne giver bogen masser af historiske og nutidige oplysninger om de provencalske madvarer og deres anvendelse. Velholdt.