Senest opdateret 1. marts
1. udgave fra 2008 på forlaget Munksgaard
Oplag: 4
ISBN: 9788762803220
pris: 145 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 802 gram
Hæftet, 312 sider, Arkivkode: UH-1749 samfundsvidenskabelige perspektiver Redaktion: Lotte Holm og Søren Tange Kristensen Om mad og måltiders rolle for vores sociale fællesskaber og om de normer og symboler, der knytter sig til mad og som forbinder den med vores identitet
Senest opdateret 18. marts
1. udgave fra 2003 på forlaget Munksgaard
ISBN: 8762803220
Kategorier: Mad & gastronomi, Samfundsvidenskab
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
312 sider, hæftet, super flot stand.
Senest opdateret 2. februar
1. udgave fra 2010 på Dansk Psykologisk Forlag
Oplag: 15
ISBN: 87-7706-323-6
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 510 gram
Om coaching og nye strategier inden for læring og udvikling i uddannelsessektoren, i idrætten samt i organisations- og arbejdslivet.
Senest opdateret 1. februar
2. udgave fra 1995 på forlaget Aschehoug
ISBN: 87-11-11085-6
Kategori: Erotik
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 203 gram
SKUD: 24 nye erotiske fortællinger - 278 sider – Paperback - Sprog: Dansk. B2212 –19 - 10171 - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 15. marts
1. udgave fra 2008 på forlaget Munksgaard
ISBN: 9788762803220
Kategorier: Mad & gastronomi, Samfundsvidenskab
pris: 80 kr – stand: ★★★★★
4. oplag. 312 sider, Hæftet i rigtig fin stand.
Senest opdateret 27. marts
fra 2003 på forlaget Munksgaard Danmark
Kategori: Øvrige
pris: 125 kr
Sideantal: 312
Indbinding: Hæftet
Illustreret - Om mad og måltiders rolle for vores sociale fællesskaber og om de normer og symboler, der knytter sig til mad og som forbinder den med vores identitet - Indhold: Lotte Holm: Måltidet som socialt fællesskab , Det tvetydige kød , Hvordan er det at spise sundt? , Sund ernæring og hverdagens vaner , Begreber om mad og sundhed , Måltider på hospitalet , Madens betydning for patienterne. Hanne Munck: Moders mælk - den første mad. Katherine O'Doherty Jensen: Mad og identitet , Hvad er 'rigtig mad'? Søren Tange Kristensen: Håndtering af sult og mæthed i hverdagen. Susanne Lunn: Kampen mod kroppen. Lisbeth Haastrup: De 'rigtige' grøntsager , Mad og måltider i skolen. Lotte R. Holm: Myter om mad og sundhed , At forandre kostvaner. Bente Halkier: Mad, risiko og hverdagens politik. Søren Smidt: Måltider i daginstitutioner for børn. Unges erindringer om mad og måltider i daginstitutionen / Kim Rasmussen og Søren Smidt. Patienternes mad og sygehusenes personale / Edvin Grinderslev og Søren Smidt. Forlagsstempel på friblad, små tilskrifter i blyant i indholdsfortegnelsen. Dedikation.