Senest opdateret 22. februar
1. udgave fra 2005 på forlaget Karolines Køkken
ISBN: 87-89796-69-1
Kategorier: Dansk, Faglitteratur, Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 45 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 250 gram
Bogen viser, at hvis vi åbner øjnene for de herlige råvarer, der findes i vores nærhed, så har Danmark masser af enestående madoplevelser at byde på. Bogen er på 50 sider og indeholder 36 opskrifter.
Senest opdateret 12. februar
1. udgave fra 1999 på forlaget Karolines Køkken
ISBN: 5703998002456
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 361 gram
Kogebog på CD-Rom, ubrudt emballage, 648 opskrifter fra Karolines Køkken : cd-rom med kogebøgerne 1972-98 Arkivkode: UH-3791
Senest opdateret 12. februar
fra 1999 på forlaget Karolines Køkken
ISBN: 5703998002456
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 361 gram
Kogebog på CD-Rom, ubrudt emballage, 648 opskrifter fra Karolines Køkken : cd-rom med kogebøgerne 1972-98 Arkivkode: UH-3791
Senest opdateret 12. februar
fra 1999 på forlaget Karolines Køkken
ISBN: 5703998002456
pris: 69 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 361 gram
Kogebog på CD-Rom, ubrudt emballage, 648 opskrifter fra Karolines Køkken : cd-rom med kogebøgerne 1972-98 Arkivkode: UH-3793
Senest opdateret 30. marts
1. udgave fra 1989 på forlaget Mejeriforeningen
ISBN: 8798222260
pris: 45 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 199 gram
Hæfte, 56 sider, Arkivkode: UH-4063