Senest opdateret 8. marts
1. udgave fra 1998 på Gads Forlag
Oplag: 1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
128 sider - Illustreret i farver - Indbundet + smudsomslag - Som NY!
Senest opdateret 8. marts
1. udgave fra 1998 på Gads Forlag
Oplag: 1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
128 sider - Illustreret i farver - Indbundet + smudsomslag - Som NY!
Senest opdateret 8. marts
1. udgave fra 1998 på Gads Forlag
Oplag: 1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
128 sider - Illustreret i farver - Indbundet + smudsomslag - Som NY!
Senest opdateret 19. april
1. udgave fra 2001 på forlaget L&R Fakta
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 270 kr – stand: ★★★★★★
256 sider - ill. i farve - indb. m.smudsomslag - meget STORT format - som NY.
Senest opdateret 26. marts
fra 2001 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 140 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback
Med smudsomslag. Illustreret i farver.
Senest opdateret 15. april
fra 2001 på forlaget Lindhardt & Ringhof
Kategori: Øvrige
pris: 130 kr
Sideantal: 256
Sprog: Dansk Indbinding: Hellærred Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. Illustreret i farver. Redaktion: Chuck Williams - Madfotografier af Noel Barnhurst
Senest opdateret 13. april
fra 1998 på Gads Forlag, København
Kategori: Øvrige
pris: 135 kr
Sideantal: 128
Indbinding: IB
Ubrugt. Ubetydelige lagerspor
Senest opdateret 14. marts
fra 1998 på forlaget Gad
ISBN: 8712032859
Kategori: Øvrige
pris: 110 kr
Sideantal: 128
Indbinding: Kartonbind med smudsomslag. Kvadratformagt
Illustreret i farver.