Senest opdateret 11. februar
1. udgave fra 1998 på forlaget Pia Birk
ISBN: 87-989070-0-9
Kategori: Ernæringsvidenskab
pris: 185 kr – stand: ★★★★★
404 sider, paperback.
Senest opdateret 1. februar
fra 1998 på forlaget Pia Birk
pris: 95 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Paperback
Senest opdateret 12. marts
fra 1998 på forlaget Kostterapeuten
Kategori: Øvrige
pris: 90 kr
Sideantal: 404
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet Tilstand: Pænt eksemplar. Navn på friblad - Originaltitel: The complete guide to food allergy and intolerance - oversat fra engelsk af Pia Birk - illustreret - Indhold: Gift for andre ; Fødevareallergi, mastceller og IgE ; De klassiske allergiske sygdomme ; Behandling af klassiske allergier og identificering af fødevareallergi ; Andre former for fødevareallergi ; Den store kontrovers ; Fødevareintolerance ; Kroppen og det mentale ; Ovefølsomhed overfor kemikalier ; Parasitter i systemet: Candida og Giardia ; Fødevareproblemer hos børn ; Hvad forårsager fødevareintolerance ; At forebygge overfølsomhed ; Eliminationsdiæten ; Efter eliminationsdiæten - behandling af fødevareintolerance