Senest opdateret 26. marts
fra 1997 på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 130 kr – stand: ★★★★
Indbinding: Hardback
Senest opdateret 1. januar
2. udgave fra 2011 på forlaget Tidens Køkken
Oplag: 1
ISBN: 9788792596758
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★
Hardback. 96 sider. Sprog: Dansk. Dansk redaktion og forord af Jan Friis-Mikkelsen. Oversat af Annette Klubien efter "Chicken dishes: Including turkey, duck and game (1996)". Illustreret i farver. (1810-0265).
Senest opdateret 27. marts
fra 1997 på forlaget Gyldendals bogklubber
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 152
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Stort format) Tilstand: Fejlfrit eksemplar Bogen er i stort format og udgivet i samarbejde med Le Cordon Bleu. Bogen har mere end hundrede års kulinarisk undervisning i ryggen. Bogen er udviklet af trænede køkkenunde
Senest opdateret 22. marts
fra 1997 på forlaget Gyldendals Bogklubber
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 352
Indbinding: IB
Ubrugt.
Senest opdateret 14. marts
fra 1998 på forlaget Søren Fogtdal
ISBN: 8778078156
Kategori: Øvrige
pris: 80 kr
Sideantal: 96
Indbinding: Kartonbind med smudsomslag
Illustreret i farver