Søg efter bog


Din søgning gav: 1 resultater
  1. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 24. april

    Fisk og skaldyr. Alt fra kaviar og laks til rejser og tunfisk. Fra filetering til servering

    Af Jaros, Patrik og Beer, Günther

    fra 2004 på forlaget Feierabend

    Kategori: Øvrige

    pris: 165 kr

    Sideantal: 192
    Sprog: Dansk Indbinding: Hardback med smudsomslag Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. Saltvandsfisk, krebs og skaldyr, alger, søpindsvin-alle havets kulinariske nydelser er samlet i denne rigt illustrerede kogebog. Det særlige ved denne kogebog er, at det lægges vægt på at vise forskellige variationer af retternes tilberedningsmåde, f.eks. bliver Pigvaren både stegt og bagt, andre fiskesorter bliver dampet, kogt,. grillet, pocheret, friturestegt, bagt i saltskorpe eller de udgør en særlig lækkerbidsken i sammenkogte retter.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort