Senest opdateret 8. marts
1. udgave fra 2000 på forlaget KÖNEMANN
Oplag: 1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
299 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som NY/ulæst!
Senest opdateret 8. marts
1. udgave fra 2000 på forlaget KÖNEMANN
Oplag: 1
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
299 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som NY/ulæst!
Senest opdateret 8. marts
1. udgave fra 2000 på forlaget KÖNEMANN
Oplag: 1
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
299 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Som NY/ulæst!
Senest opdateret 8. februar
fra 2000 på forlaget bonnier
Kategori: Kogebøger
pris: 110 kr – stand: ★★★★★★
hardcover med smudsomslag
Senest opdateret 26. marts
fra 1972 på Politikens Forlag
ISBN: 87-567-1693-1
Kategorier: Biologi, Fugle, Naturvidenskab
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 900 gram
FUGLE - En Introduktion til almindelig ornitologi - 191 sider - Hardback - Sprog: Dansk -Rigt illustreret i s/h og farver af Roger Tory Peterson. - Pris ex forsendelse
Senest opdateret 1. februar
fra 1977 på Politikens Forlag
ISBN: 87-567-1693-1
Kategorier: Biologi, Faglitteratur, Naturvidenskab, Rejsebøger/guides, Undervisning
pris: 90 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 898 gram
Selv om den har nogle år på bagen er det fortsat en gældende og glimrende introduktion. Smudsbindel er noget læderet, men ellers er bogen i pæn stand.
Senest opdateret 18. marts
fra 1972 på forlaget Politiken
ISBN: 87-567-1693-1
Kategori: Fugle
pris: 60 kr – stand: ★★★★
Vægt: 900 gram
Smudsomslag lidt slidt. Ellers pæn.
Senest opdateret 5. februar
fra 2007 på forlaget H.F. Ullmann
ISBN: 9783833140082
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 130 kr – stand: ★★★★
Hæftet. 299 sider. Sprog: Dansk. Den omfattende, illustrerede indføring i den finere madlavnings grundteknikker. Håndbog over madlavningens grundteknikker. Med basisopskrifter. Illustreret i farver. Oversat fra engelsk af Mikala Magnussen efter "Essentials of cooking (1999)". (2305-0028).
Senest opdateret 15. april
fra 2000 på forlaget Könemann
Kategori: Øvrige
pris: 110 kr
Sideantal: 299
Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Tilstand: Pænt eksemplar. Den omfattende illustrerede indføring i den finere madlavnings grundregler.
Senest opdateret 13. april
fra 2000 på forlaget Könemann
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr
Sideantal: 300
Indbinding: IB
Ejerstempel. Lette brugsspor. Solbleget