Søg efter bog


Din søgning gav: 8 resultater
  1. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 1. februar

    Le Cordon Bleu - Gourmetskolen - Morgenmad

    Af Halsey, Kay (red.)

    1. udgave fra 2006 på forlaget Könemann

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 100 kr – stand: ★★★★★★

    Hæftet. 64 sider. Sprog: Dansk. Originaltitel: "Le Cordon bleu - breakfasts (1998)". Oversat fra engelsk af Birgitte Odgaard. Illustreret i farver. (0816-1116)


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  2. Billede af bogen Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Kanapeer

    Senest opdateret 26. januar

    Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Kanapeer

    Af Halsey, Kay (ed.)

    fra 2006 på forlaget Könemann

    ISBN: 9783833130687

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Finger food (1998)" af Birgitte Odgaard. (2005-0131).


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  3. Billede af bogen Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Fisk og Skaldyr

    Senest opdateret 26. januar

    Le Cordon Bleu Gourmetskolen - Fisk og Skaldyr

    Af Halsey, Kay (ed.)

    fra 2007 på forlaget H.F. Ullmann

    ISBN: 9783833144905

    Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi

    pris: 80 kr – stand: ★★★★★

    Hæftet med flapper. 64 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. Oversat efter "Le Cordon Bleu - Seafood(1998)" af Ejler Hinge-Christensen. (2005-0132).


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  4. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 27. marts

    Småkager

    Af Halsey, Kay

    fra 1999 på forlaget Könemann

    Kategori: Øvrige

    pris: 60 kr

    Sideantal: 64 s.
    Sprog: Dansk Indbinding: Heftet Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. Originaltitel: Le Cordon bleu - biscuits - overs. fra engelsk: Birgitte Odgaard - illustreret - Gourmetskolen


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  5. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 14. marts

    Fisk og skaldyr (Le Cordon Bleu Gourmetskolen)

    Af Halsey, Kay (red.)

    fra 2006 på forlaget H.f. ullmann

    Kategori: Øvrige

    pris: 70 kr

    Sideantal: 64
    Indbinding: Heftet
    Illustreret i farver.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  6. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 14. marts

    Gryderetter (Le Cordon Bleu Gourmetskolen)

    Af Halsey, Kay (red.)

    fra 2007 på forlaget H.f. ullmann

    Kategori: Øvrige

    pris: 70 kr

    Sideantal: 64
    Indbinding: Heftet
    Illustreret i farver.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  7. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 14. marts

    Gryderetter

    Af Halsey, Kay

    fra 2006 på forlaget Könemann

    ISBN: 3829018436

    Kategori: Øvrige

    pris: 70 kr

    Sideantal: 64
    Indbinding: Hæftet
    Originaltitel: Le Cordon bleu - casseroles - overs. fra engelsk: Birgitte Odgaard - illustreret - Gourmetskolen


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



  8. Intet billede af bogen

    Senest opdateret 12. marts

    Desserter

    Af Halsey, Kay

    fra 1999 på forlaget Könemann

    Kategori: Øvrige

    pris: 70 kr

    Sideantal: 64
    Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet Tilstand: Pænt eksemplar Originaltitel: Le Cordon bleu - desserts - overs. fra engelsk: Lise Gyhrs - Gourmetskolen Illustreret i farver.


    Se flere bøger kun fra denne bogsælger.

    Se mere om bogenKøb bog



betalings kort