Senest opdateret 2. februar
1. udgave fra 2004 på forlaget Høst & Søn
Oplag: 1
ISBN: 9788714298333
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 691 gram
Indbundet, 160 sider, Arkivkode: UH-2160 Hvordan holder man sig sund og slank, samtidig med at man spiser rigtig god mad - til alle måltider? Det kan man læse om i Naturligt slank. Pricippet er næsten banalt. Man skal afbalancere kostens indhold af proteiner og kulhydrater, så kroppen forbrænder maden bedst muligt
Senest opdateret 2. februar
1. udgave fra 2004 på forlaget Høst & Søn
Oplag: 1
ISBN: 9788714298333
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 691 gram
Indbundet, 160 sider, Arkivkode: UH-2161 Hvordan holder man sig sund og slank, samtidig med at man spiser rigtig god mad - til alle måltider? Det kan man læse om i Naturligt slank. Pricippet er næsten banalt. Man skal afbalancere kostens indhold af proteiner og kulhydrater, så kroppen forbrænder maden bedst muligt
Senest opdateret 2. februar
1. udgave fra 2004 på forlaget Høst & Søn
Oplag: 1
ISBN: 9788714298333
pris: 95 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 691 gram
Indbundet, 160 sider, Arkivkode: UH-2162 Hvordan holder man sig sund og slank, samtidig med at man spiser rigtig god mad - til alle måltider? Det kan man læse om i Naturligt slank. Pricippet er næsten banalt. Man skal afbalancere kostens indhold af proteiner og kulhydrater, så kroppen forbrænder maden bedst muligt
Senest opdateret 25. januar
1. udgave fra 2004 på forlaget Høst & Søn
Oplag: 1
ISBN: 9788714299484
pris: 169 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1007 gram
Indbundet, 252 sider, Arkivkode:UH-1113 Allerede som ung undrede Fedon A. Lindberg sig over, hvorfor nogle mennesker var tykke, mens andre forblev slanke, selv om kosten de spiste, var præcis den samme. Fedon A. Lindberg blev speciallæge i intern medicin, og efterhånden gik det op for ham, at overvægt har ligeså meget at gøre med gener som med livsstil. Uanset gener bør man spise den mad, der er rigtig for ens krop. Hemmeligheden bag korrekt kost er glykæmiske indeks, som gør det let at afbalancere madens indhold af langsomt og hurtigt omsatte kulhydrater, proteiner og fedt. I sin kogebog har Fedon A. Lindberg samlet en række dejlige opskrifter, der vil gøre den daglige madlavning til en leg, selv om kosten skal lægges om. Bogen fortæller også om teorien bag ´kost i balance´, og desuden er der de nyeste og mest komplette GI-lister.
Senest opdateret 25. januar
1. udgave fra 2004 på forlaget Høst & Søn
Oplag: 1
ISBN: 9788714299484
pris: 169 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1007 gram
Indbundet, 252 sider, Arkivkode:UH-1114 Allerede som ung undrede Fedon A. Lindberg sig over, hvorfor nogle mennesker var tykke, mens andre forblev slanke, selv om kosten de spiste, var præcis den samme. Fedon A. Lindberg blev speciallæge i intern medicin, og efterhånden gik det op for ham, at overvægt har ligeså meget at gøre med gener som med livsstil. Uanset gener bør man spise den mad, der er rigtig for ens krop. Hemmeligheden bag korrekt kost er glykæmiske indeks, som gør det let at afbalancere madens indhold af langsomt og hurtigt omsatte kulhydrater, proteiner og fedt. I sin kogebog har Fedon A. Lindberg samlet en række dejlige opskrifter, der vil gøre den daglige madlavning til en leg, selv om kosten skal lægges om. Bogen fortæller også om teorien bag ´kost i balance´, og desuden er der de nyeste og mest komplette GI-lister.
Senest opdateret 25. januar
1. udgave fra 2004 på forlaget Host & søn
Oplag: 1
ISBN: 9788714299484
pris: 169 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 1227 gram
Indbundet, 252 sider, Arkivkode: UH-2080 Forlagets beskrivelse: Allerede som ung undrede Fedon A. Lindberg sig over, hvorfor nogle mennesker var tykke, mens andre forblev slanke, selv om kosten de spiste, var præcis den samme. >B>Fedon A. Lindberg blev speciallæge i intern medicin, og efterhånden gik det op for ham, at overvægt har ligeså meget at gøre med gener som med livsstil. Uanset gener bør man spise den mad, der er rigtig for ens krop. Hemmeligheden bag korrekt kost er glykæmiske indeks, som gør det let at afbalancere madens indhold af langsomt og hurtigt omsatte kulhydrater, proteiner og fedt. I sin kogebog har Fedon A. Lindberg samlet en række dejlige opskrifter, der vil gøre den daglige madlavning til en leg, selv om kosten skal lægges om. Bogen fortæller også om teorien bag ´kost i balance´, og desuden er der de nyeste og mest komplette GI-lister
Senest opdateret 16. marts
1. udgave fra 2004 på forlaget Høst & Søn
Kategorier: Kogebøger, Krop & sind
pris: 220 kr – stand: ★★★★★★
254 sider - ill. i farve - indb.m.smudsomsl. - STORT, kvadr. format - som NY.
Senest opdateret 11. februar
1. udgave fra 2004 på forlaget Høst og Søn
ISBN: 9788714298333
Kategorier: Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
160 sider. Hardback, illustreret i farver, rigtig fin stand.
Senest opdateret 11. februar
1. udgave fra 2004 på forlaget Høst og Søn
ISBN: 9788714299484
Kategorier: Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 95 kr – stand: ★★★★★
253 sider, illustreret i farver, hardback i originalt smudsomslag. Fin stand.
Senest opdateret 18. marts
1. udgave fra 2004 på forlaget Høst & Søn
ISBN: 87-14-29833-3
Kategorier: Mad & gastronomi, Sundhed
pris: 70 kr – stand: ★★★★
Vægt: 485 gram
Hardback. Omslag med mindre brugsspor.