Senest opdateret 15. april
1. udgave fra 2009
Kategori: Historie:Kultur
pris: 120 kr – stand: ★★★★★★
Vægt: 900 gram
Bogen er ny og ubrugt.
Senest opdateret 22. februar
1. udgave fra 2009 på Forlaget Vandkunsten
Oplag: 1
ISBN: 978-87-7695-145-0
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 155 kr – stand: ★★★★★★
Indbundet, 184 sider.
Senest opdateret 3. april
på forlaget Vandkunsten
Kategorier: Historie:Danmark, Mad & gastronomi
pris: 195 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 630 gram
Bogen giver et tilbageblik på det danske køkken, som det udformede sig i årene, hvor det udviklede sig fra et bondekøkken til et bykøkken - med flere penge at gøre med, bedre hjælpemidler, begyndende inspiration udefra og kønsroller under forandring. Frikøbt biblioteksbog.
Senest opdateret 15. april
fra 2009 på Forlaget Vandkunsten
Kategori: Øvrige
pris: 120 kr
Sideantal: 152
Sprog: Dansk Indbinding: Hæftet med smudsomslag. Tilstand: Næsten fejlfrit eksemplar. Med demme kogebog om danskernes foretrukne kødspise ønsker forfatteren at slå et slag for en mere alsidig og raffineret omgang med pølser, men uden at forbigå hæder