Senest opdateret 26. januar
fra 2007 på forlaget Nørgård Mikkelsen / Gudme Raaschou
ISBN: 9788799114122
Kategori: Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★★
Hæftet med flapper. 179 sider. Sprog: Dansk. Den Danske Spiseguide 31. årgang. Illustreret i farver. (2005-0094).
Senest opdateret 18. februar
Kategori: Religion
pris: 85 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 800 gram
G.E.C. Gad, København 1987. 324 sider. Heftet med orig. omslag. * Skrifter udgivet af Grundtvig-Selskabet XIX.030621 religion
Senest opdateret 21. april
fra 1986 på forlaget Nyholm & Christensen
ISBN: 87-982365-1-2
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 105 kr – stand: ★★★★
Hardback. 75 sider. Sprog: Dansk. Illustreret i farver. (2205-0053).
Senest opdateret 14. april
fra 1983 på forlaget Jurist- og Økonomforbundet
ISBN: 8757439907
pris: 100 kr – stand: ★★★
Sideantal: 134
Indbinding: Heftet
Stand: Velholdt eksemplar
.
Senest opdateret 14. april
fra 2002 på forlaget Oxygen
pris: 115 kr – stand: ★★★
Sideantal: 159
Indbinding: Helshirting med smudsomslag
Stand: Pænt eksemplar.
Fire gastronauter i en Rolls Royce foretager en gastronomisk rejse til Sjælland, København Bornholm og Skåne. En gastronomisk rejse er en oplevelsesbog, der i ord og billeder beskriver en kulinarisk odysse til 31 danske og skånske restauranter og hot. Fire gastronauter i en Rolls Royce foretager en gastronomisk rejse til Sjælland, København Bornholm og Skåne. En gastronomisk rejse er en oplevelsesbog, der i ord og billeder beskriver en kulinarisk odysse til 31 danske og skånske restauranter og hot
Senest opdateret 14. april
fra 2015 på forlaget Bent c
ISBN: 9,79E+12
pris: 135 kr – stand: ★★★
Sideantal: 108
Indbinding: Illustreret kartonbind. Stort kvadratformat
Stand: Velholdt eksemplar
Den danske Spiseguide hædrer Årets Restaurant efter foregående testspisninger afsluttende med 6 nomineringsmiddage. Menuerne samt udvalgte opskrifter fra middagene gengives. En aktuel temperatur af årets gastronomiske stjerner. Den danske Spiseguide hædrer Årets Restaurant efter foregående testspisninger afsluttende med 6 nomineringsmiddage. Menuerne samt udvalgte opskrifter fra middagene gengives. En aktuel temperatur af årets gastronomiske stjerner
Senest opdateret 14. april
fra 1989 på forlaget Gyldendal
pris: 175 kr – stand: ★★★
Sideantal: 287+169
Indbinding: Softcover
Stand: Velholdt sæt
Illustreret. Latinsk grundbog.. Illustreret. Latinsk grundbog.
Senest opdateret 14. april
fra 2006 på forlaget Aschehoug
ISBN: 9,79E+12
pris: 170 kr – stand: ★★★
Sideantal: 351
Indbinding: Rødt halvshirting, stort format
Stand: Meget velholdt
1. udgave. Redaktør: Henrik Kerrn-Jespersen - ill. i farver - Maden og vinens glæder er under stadig udvikling, og denne på en gang saglige, inspirerende og fornøjelige bog tager pulsen verdens bedste restauranter og skildrer deres aktuelle tilbud fr. 1. udgave. Redaktør: Henrik Kerrn-Jespersen - ill. i farver - Maden og vinens glæder er under stadig udvikling, og denne på en gang saglige, inspirerende og fornøjelige bog tager pulsen verdens bedste restauranter og skildrer deres aktuelle tilbud fr
Senest opdateret 23. april
på Forlaget Montrose, 1995
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr
Sideantal: 224 sider
Indbinding: Illustreret, indbundet
En jagtkonge kaldes den jæger, der er dagens heldigste skytte.
Senest opdateret 15. april
fra 1978. på forlaget Gyldendal
Kategori: Øvrige
pris: 170 kr
Sideantal: 113+ 48
Sprog: Lat Indbinding: Softcover Tilstand: Pænt sæt. Ejernavn på friblad Illustreret. Teksthæfte + kommentarer og gloser