Senest opdateret 26. marts
fra 1948 på Forlaget Lind & Boie, København
Kategorier: Leksikon, Mad & gastronomi
pris: 1010 kr – stand: ★★★★★
Vægt: 4995 gram
1271 sider - Halvlæderbind - Smudsbindene har kraftige brugsspor, selve bøgerne er fine. Indeholder mange farvebilleder. Ex forsendelse/1706
Senest opdateret 3. april
2. udgave fra 1952 på Forlaget Lind & Boie - Fredb. Allé 42 - Kbh. V.
Kategorier: Kogebøger, Mad & gastronomi
pris: 270 kr – stand: ★★★★★
279 sider - (1. udgaven er på kun 256 sider) - Illustreret i s/h - Indbundet i helshirting - i fin stand.
Senest opdateret 23. marts
fra 1885 på Emil Bergmanns Forlag, København
Oplag: 2.
pris: 95 kr – stand: ★★★★
269 sider. Originalt slidt halvlæderbind.
Senest opdateret 27. marts
fra 1884 på forlaget Emil Bergmann
Kategori: Øvrige
pris: 145 kr – stand: ★★★
Indbinding: Halvlæder
Senest opdateret 25. februar
1. udgave fra 1892 på forlaget Gyldendal
Kategori: Rejsebøger/guides
pris: 140 kr – stand: ★★
398 sider.Komponeret bind.2 kort.Mindre fugtskade nederst på omslag.Illustreret af Alfred Schmidt.
Senest opdateret 15. april
fra 1949 på Forlaget Lind & Boie
Kategori: Øvrige
pris: 70 kr
Sideantal: 128
Sprog: Dansk Indbinding: Kartonbind. Tilstand: Gennemgående fugtskjolde, revne i fals
Senest opdateret 13. april
fra 1949 på Forlaget Lind og Boie
Kategori: Øvrige
pris: 105 kr
Sideantal: 124
Indbinding: IB
Lette brugsspor. Tydelige lagerspor. Hjørner med stød/skader. Halvfableaindbinding